![]() |
re: WRX STI alias "CIELO EVO II" Seby Legal Racing
[QUOTE=WTX_SUA;869711]
Quote:
hai sa vb pe privat dak ne luam asa aiurea unu de altul...sa lasam forumul curat ptr lucruri care ishi au locul aici...shi apropo nus frustrat k am o academie de marina la c.v shi sunt ofitzer in marina comerciala...asa k tzarile vazute de tine shi fripturile mancate de mine nu prea se potrivesc...asta asa k idee...laudarosule;) mii de scuze ptr oftopic putetzi sterge postul meu ...numai bine ... shi sa ne vedem sanatoshi pe 29 ... @sebatian - vei fi prezent cu impreza sau te rezumi la forester |
@wtx_sua ... dane ceva de care sa ne agatzam... dovedeshte in vreun fel k exishti shi k vorbele tale au o acoperire , altfel noi punem la indoiala tot ceea ce tu ne spui ... e un gest de bun simtz sa te prezintzi sa zici ce doreshti nu sa vii asa sa faci valuri , fii baiat deshtept shi fa treaba asta shi ai sa vezi k nutzi va mai sari nimeni in cap shi nu se va mai lua nimeni de tine , k asa satzi asumi nemeritoriu unele treburi shi s ate dai cineva care de fapt nu ehsti putem face totzi dar unii mai au shi oo shi nu se ascund dupa butoane.
De unde sa shtim noi k tu nu arunci vorbe aiurea shi k nu scrii aici ce ai auzit de la prietenul unui prieten care probabil k o s avina in romania cu un gto?...asa k demonstreaza k eshti cine sustzii k ehsti shi atunci totul se va lamuri shi cine tea jignit invreun fel ai sa vezi k se va pleca in fatza ta shi ishi va cere scuze....ia incearca sa vezi dak e asa sau nu....shi cu asta am incheiat discutzia mea cu tine. nu o sa ma mai iau de viatza shi persoana ta...numai bine |
Si daca chiar e adevart eu consider un mod deplasat modul asta de actiune.
Eu stiam clar unde sunt cand am intrat in aceasta lume a curselor, stiam pe ce ma bazez si am fost modest castigand cursa dupa cursa si facadu-mi un bun renume iar acum cred ca-mi pot permite sa fiu circumspect pana cunosc. Eu nu contest nimic nu ma iau de nimeni ca-i rup capul..., poate daca e prea cu figuri il tintesc si gata. |
cu floreta sa nu creada lumea altceva...;)
|
bazuca e numai buna
|
Quote:
lasand offtopicul la o parte: @ WTX : Ne poti prezenta GTO-ul tau , intr-un film sau o poza sa ne minunam si noi de masina ta ? ? Sa stim cu ce te lauzi . . . zic asta fara pic de rautate ;). Numai bine ! |
pai noi totzi suntem offtopic k vorbim de mos craciun calare pe un gto in loc sa vorbim de'ale noastre mai amarate asa cum sunt , dar care macar sunt... noi aici in romania nostra amaranta o ardem bine cu cielo evo 2 cu dintrastea autohtone;) ...nu mai dam search pe youtube la gto shi zicem k e al nostru
|
Quote:
|
cine oare nu viseaza la un venom sau la un lingenfelter?...sau la un gto' care sincer sa fiu e una din preferatele mele shi imi plac chiar shi alea care sunt biturbo shi care il ard pe nr.1 din romania.....romania?....am scris bine?... k am cam uitat ce inseamna bunul simtz de cand cu bursa asta de state...;)
|
Stati linistiti ca nu se da Seby cu pariuri pe masini bani chestii...
Fiti seriosi, pe 400m n-are nici o sansa...;) |
Ceva e ciudat cum de a disparut asa ca ... in ceata?
|
nu mai intra p net ca sa nu mai dea bani la sala de calculatoare... ;))
nu am vrut sa fiu rautacios...:P dar era prea frumos sa fie ceva real... |
Quote:
@sebastian .... cum decurge munca la mashina:?: .... cura la mashina am intzeles k o sa mai dureze ... tu cum te descurci:?: |
Ma descurc minunat astept dupa mecanici sa-si faca timp sa lucreze apio trebuie sa mai aduc ceva si dupa setarea eu estimez doua luni de lucru.
Pe acest site sunt multe personaje fabricate pt a mari traficul. |
...din pacate...
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:12. |
- Copyright 2026 4Tuning