Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Subaru (https://forum.4tuning.ro/130-masina-mea-subaru.html)
-   -   STI - RC (https://forum.4tuning.ro/130-masina-mea-subaru/8400-sti-rc.html)

ROSSI 46 25-04-07 16:39

re: WRX STI alias "CIELO EVO II" Seby Legal Racing

[QUOTE=WTX_SUA;869711]
Quote:

Originally Posted by ROSSI 46 (Post 868293)
dak cineva shia propus sa vb prostii shi sa manance aiurea din gura cred k a cam reusit ... pana nu vedem ceva concret poze , filmuletze cu aceasta mashina , dar sa fie ceva real nu luate asa la oha de pe net, ci sa fie '' alaturi de proprietar'' , nu mai cred

pana nu o sa se intampla toate astea e clar k avem in randul nostru un poet un fabulator care vorbeshte in snoave shi care nu aduce nimic concret shi plauzibil shi care chiar nu mai merita bagat in seama shi crezut. dak se intampla invers cu atat mai bine

eu nu prea ma pricep la treburile astea cu calculatoarele dar am observat k pe acest forum utilizatorii din alte tzari au un insemn dinstinc in dreptul numelui de user shi anume faptul k e un insemn tricolor care presupun k nu a fost facut degeaba ci sa scoata in evidentza faptul k avem shi forumishti din afara...poate cei avizatzi sau care cunosc mai bine fenomenul pot sa infirme sau sa confirme cele spuse de mine ... k poate ne certam cu vecinu de la bloc care o arde cu matza in sac shi se vede mare bursier peste ocean.

NU cred ca am spus nimic ce nu trebuie despre tine sau comentariile care le-ai facut dar as vrea sa spun ca nu ai mancat tu fripturi in viata ta cate tarii si locuri am vazut si pe unde am fost in fine daca esti frustrat ramai asa si vieseaza ca intr-o zi ai sa faci si tu ceva mai interesant si constructiv decat sa te iei aiurea de lume:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

hai sa vb pe privat dak ne luam asa aiurea unu de altul...sa lasam forumul curat ptr lucruri care ishi au locul aici...shi apropo nus frustrat k am o academie de marina la c.v shi sunt ofitzer in marina comerciala...asa k tzarile vazute de tine shi fripturile mancate de mine nu prea se potrivesc...asta asa k idee...laudarosule;)

mii de scuze ptr oftopic putetzi sterge postul meu ...numai bine ... shi sa ne vedem sanatoshi pe 29 ...

@sebatian - vei fi prezent cu impreza sau te rezumi la forester

ROSSI 46 25-04-07 17:22

@wtx_sua ... dane ceva de care sa ne agatzam... dovedeshte in vreun fel k exishti shi k vorbele tale au o acoperire , altfel noi punem la indoiala tot ceea ce tu ne spui ... e un gest de bun simtz sa te prezintzi sa zici ce doreshti nu sa vii asa sa faci valuri , fii baiat deshtept shi fa treaba asta shi ai sa vezi k nutzi va mai sari nimeni in cap shi nu se va mai lua nimeni de tine , k asa satzi asumi nemeritoriu unele treburi shi s ate dai cineva care de fapt nu ehsti putem face totzi dar unii mai au shi oo shi nu se ascund dupa butoane.
De unde sa shtim noi k tu nu arunci vorbe aiurea shi k nu scrii aici ce ai auzit de la prietenul unui prieten care probabil k o s avina in romania cu un gto?...asa k demonstreaza k eshti cine sustzii k ehsti shi atunci totul se va lamuri shi cine tea jignit invreun fel ai sa vezi k se va pleca in fatza ta shi ishi va cere scuze....ia incearca sa vezi dak e asa sau nu....shi cu asta am incheiat discutzia mea cu tine. nu o sa ma mai iau de viatza shi persoana ta...numai bine

SEBASTIAN 25-04-07 18:51

Si daca chiar e adevart eu consider un mod deplasat modul asta de actiune.
Eu stiam clar unde sunt cand am intrat in aceasta lume a curselor, stiam pe ce ma bazez si am fost modest castigand cursa dupa cursa si facadu-mi un bun renume iar acum cred ca-mi pot permite sa fiu circumspect pana cunosc.
Eu nu contest nimic nu ma iau de nimeni ca-i rup capul..., poate daca e prea cu figuri il tintesc si gata.

ROSSI 46 25-04-07 19:43

cu floreta sa nu creada lumea altceva...;)

SEBASTIAN 25-04-07 19:57

bazuca e numai buna

MariusM 25-04-07 20:36

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN (Post 870779)
bazuca e numai buna

daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :twisted:

lasand offtopicul la o parte:

@ WTX : Ne poti prezenta GTO-ul tau , intr-un film sau o poza sa ne minunam si noi de masina ta ? ? Sa stim cu ce te lauzi . . . zic asta fara pic de rautate ;). Numai bine !

ROSSI 46 25-04-07 20:43

pai noi totzi suntem offtopic k vorbim de mos craciun calare pe un gto in loc sa vorbim de'ale noastre mai amarate asa cum sunt , dar care macar sunt... noi aici in romania nostra amaranta o ardem bine cu cielo evo 2 cu dintrastea autohtone;) ...nu mai dam search pe youtube la gto shi zicem k e al nostru

MariusM 25-04-07 20:56

Quote:

Originally Posted by ROSSI 46 (Post 870898)
pai noi totzi suntem offtopic k vorbim de mos craciun calare pe un gto in loc sa vorbim de'ale noastre mai amarate asa cum sunt , dar care macar sunt... noi aici in romania nostra amaranta o ardem bine cu cielo evo 2 cu dintrastea autohtone;) ...nu mai dam search pe youtube la gto shi zicem k e al nostru

Poate asa e Rossi cum ai zis tu . Ca si eu as putea zice ca am 2006 Dodge Hennessey Viper Venom 1000 Coupe de 1000 si ceva de cai si vreau sa provoc pe cel mai bun din RO , din GER, din POL , etc etc :lol: :lol: :lol:

ROSSI 46 25-04-07 23:09

cine oare nu viseaza la un venom sau la un lingenfelter?...sau la un gto' care sincer sa fiu e una din preferatele mele shi imi plac chiar shi alea care sunt biturbo shi care il ard pe nr.1 din romania.....romania?....am scris bine?... k am cam uitat ce inseamna bunul simtz de cand cu bursa asta de state...;)

George_P. 26-04-07 23:37

Stati linistiti ca nu se da Seby cu pariuri pe masini bani chestii...

Fiti seriosi, pe 400m n-are nici o sansa...;)

SEBASTIAN 09-05-07 07:28

Ceva e ciudat cum de a disparut asa ca ... in ceata?

sco211 09-05-07 14:06

nu mai intra p net ca sa nu mai dea bani la sala de calculatoare... ;))

nu am vrut sa fiu rautacios...:P

dar era prea frumos sa fie ceva real...

ROSSI 46 09-05-07 14:47

Quote:

Originally Posted by sco211 (Post 892541)
nu mai intra p net ca sa nu mai dea bani la sala de calculatoare... ;))

nu am vrut sa fiu rautacios...:P

dar era prea frumos sa fie ceva real...

eeee shi tu acuma...e pe drum omu';)

@sebastian .... cum decurge munca la mashina:?:

.... cura la mashina am intzeles k o sa mai dureze ... tu cum te descurci:?:

SEBASTIAN 09-05-07 19:17

Ma descurc minunat astept dupa mecanici sa-si faca timp sa lucreze apio trebuie sa mai aduc ceva si dupa setarea eu estimez doua luni de lucru.

Pe acest site sunt multe personaje fabricate pt a mari traficul.

sco211 10-05-07 02:40

...din pacate...

All times are GMT +2. The time now is 11:12.

- Copyright 2026 4Tuning