![]() |
Re: DE CE URAM FEMEILE
kind of...
|
din momentele in kre simt k in gind m-i se taie gitu':
cind barbatul isi da seama k mintea femeii e in fata cu 2 pasi...si l-a inchis din vorbe(de preferabil vorbele lui :twisted: ) cind femeia ,dupa c l-a obisnuit cu afectiunea,din motive "necunoscute" se suceste...si nu mai cind femeia e mult prea independenta si hotarita...si se simte el nesigur... cind are tupeul sa se impuna..si p deasupra poate sa suceasca treburile k el pana la urma sa se simta vinovat...si asa mai departe.. |
sau din momentele in kre si-o trage cu altul, sau te face de vorbesti singur, si tot asa, stii tu...
nu trebuie generalizat, unii sunt mai dobitoci, si-si urasc femeia pt k s-a descurcat mai bine... eu dak ajung sa-mi urasc omul de langa mine pt atat, ma impusc... |
Ontopic ...
Le urasc pt ca incearca prin multe jocuri d-ale lor sa-l scoata pe tip un mare PROST... La urmatoarea chestie de genul, cred ca le dau cu dintii de masa. |
Quote:
eu sper,k intr-o zi,sa fie aia generalul cum gindesti tu....dar cred k aia nu mai apuc io ... |
Quote:
|
Quote:
|
ca-s nasoale , ca-s cu nasu pe sus , ca vb numai aiurea , ca fac pe proastele , nu-s multumite niciodata , pun cariera pe primu loc
, ca vor egalitate intre sexe , ca nu se epileaza , ca nu vor sa iti acorde atentie "speciala" , ca plang la telenovele , ca asculta manele , ca-s inculte , ca se cred soferitze bune , nu te asculta niciodata sfatu , ca sunt independente , ca nu dau un semn de viata , te lasa balta cand iti e lumea mai draga , niciodata nu sunt de gasit cand ai nevoie de ele , nu ai voie sa ai nervi in preajma lor , nu ai voie sa comentezi , o pot tine asa pana maine dimineatza cu exemple URASC FEMEILE :)))))) |
Quote:
la a 2-a... de ce sa le urasti pt asta? multumeste cerului ca nu te intreaba si daca pot sa respire :lol::lol::lol: |
Turbo110..... intai te enerveaza ca-s independente shi dup-aia pentru ca fac pe proastele??? make up your mind..... vrei sa faca numa' ce zici u sau shi ce vor ele??... din ce zici tu.... n-ai avut experientze prea placute.... :lol: .... shi... vad eu.... urashti femeile de chestie.... k sa faci shi u ceva.... daca ai avea una care sa-tzi stea la picioare tot timpul, sa fie mereu langa tine, blah, blah..... creka dupa foarte putzin timp ai lasa-o pentru una care te joaca pe degete shi itzi face zile fripte..... nu de alta.... dar ai muri de plictiseala.....
|
Quote:
|
Quote:
|
...te inseli... cauta mai bine /:)
|
Hmmm.... De ce ?!?! Pentru ca de la un moment dat incep sa-si ia lumea`n cap.(nu sariti pe mine, nu vreau sa generalizez) .
Cazul meu, toate bune si frumoase pana se ne mutam impreuna, in urma cu aprox. 1 an . Cateva luni toate lucrurile au mers normal, insa dupa s-a schimbat total situatia. Urmatoarele lucruri ma fac sa nu mai mai duc pe acasa, sa dorm draq in masina . Daca stau la calculator, de ce stau la calculator si nu stau cu ea(attn nu sunt gamer inrait s.a.m.d.) , daca ma duc la masina(ex. aseara am coborat sa schimb becurile la stopuri ca unul se arsese), ca n-o mai iubesc, ca eu iubesc masina(normal ca o iubesc si tind sa cred ca am ajuns sa o iubesc mai mult dct pe ea), daca ajung mai tarziu acasa de la birou(vai de steaua mea, obosit si flamand, asteptandu-ma sa gasesc si eu acasa o farfurie cu "zeama", ce gasesc ca intru pe usa, diavolu` care ma ia la interogatoriu :D ) Pur si simplu m-a adus la disperare , nu mai imi vine sa dau pe acasa si sa o vad ca nu pot avea o clipa de liniste, nimic din ceea ce fac nu ii convine, daca s-ar putea sa nu ma mai duc la birou, sa dau foc la masina, calculator, prieteni si sa stau toata ziua cu ea in casa , ca un animalut de casa, fara libertate . Asta e cand stai si traiesti pe banii parintilor(cazul ei), n-ai nici un hobby si toata ziua freci manganu` . De regula sunt o fire calma , dar erup cate odata, are efect cateva zile si revine la proastele obiceiuri. Degeaba incerc sa-i explic, ca nu pricepe . Eiiii.... de asta urasc eu "femeia" Sfaturi , ceva ? (sa fug cat de tare pot, nu ? ) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:43. |
- Copyright 2026 4Tuning