Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Klanurile ( TEAM-urile ) din Constantza (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/826-klanurile-team-urile-constantza.html)

aikman 15-10-07 20:48

Re: Klanurile ( TEAM-urile ) din Constantza

am si eu o intrebare ... sunt relativ nou pe forumu asta ... dar ... care e farmecu sa fi intr-un clan ? avantaje ... dezavantaje

ct77pia 16-10-07 08:13

nici macar un avantaj asa ca mai bine stai acasa

Insanity 16-10-07 09:55

Exact :) Afli mai repede de unele evenimente si din cand in cand mai iesi cu baietii la o liniuta interna fara spectatori... :)

x-28-TRA 16-10-07 17:15

Quote:

Originally Posted by aikman (Post 1150849)
am si eu o intrebare ... sunt relativ nou pe forumu asta ... dar ... care e farmecu sa fi intr-un clan ? avantaje ... dezavantaje

cel mai bine ar fii sa intrii intr-un clan si sa vezii pe pielea ta care e farmecu"l..

Ursu-=X-Team=- 16-10-07 21:08

Care Klan-uri ma??? Ati vazuut prea multe filme.
RVR Presedintele intr-un club , ca procentaj , face foarte putin, Conteaza f mult membri care ii ai :))...

aikman 16-10-07 22:31

:x ce de remarci rautaciose :lol:
*ct77pia de stat oricum nu stau acasa ... pedalez pe unde pot ...
*x-28-TRA pai intrebam care e farmecu sa intru ??? am vazut ca mai mult se dau baietii cu daciile si cu mamaliga in geam ,decat cei care fac parte din clanuri ... CLANURI ... zici ca sunteti organizatii mafioate :lol:

se fac bani in clanurile astea ? sau doar cotizezi ... daca se poate sa-mi raspunda cineva fara sa se dea mare capo mafioso :?: multumesc

ERY 16-10-07 22:43

Quote:

Originally Posted by aikman (Post 1152979)
am vazut ca mai mult se dau baietii cu daciile si cu mamaliga in geam ,decat cei care fac parte din clanuri ...

Pai cam asta e treaba....cei din cluburi se stiu intre ei si nu prea are oricine ocazia sa ii vada cand se dau....de asta tu nu ii vezi decat pe cei care i-ai enumerat mai sus.Asta este unul din avantajele "klanului".;)

aikman 16-10-07 22:56

parca tot alea sun mai interesante ... dar oricum ... succes in clanurile voastre ... eu fac parte din tico squad

ERY 16-10-07 22:59

Posibil sa fie mai interesanta o cursa intre 2 dacii decat una dintre un Sti si un RS4...nu te contrazic....

13RvR 17-10-07 00:05

Quote:

Originally Posted by Ursu-=X-Team=- (Post 1152844)
Care Klan-uri ma??? Ati vazuut prea multe filme.
RVR Presedintele intr-un club , ca procentaj , face foarte putin, Conteaza f mult membri care ii ai :))...

nu inteleg ce vrei sa spui ????

Insanity 17-10-07 09:35

Asta e avantajul clubului, personaje mai selecte :D

aikman 17-10-07 11:17

ce inseamna selecte pentru tine ??

Insanity 17-10-07 12:13

Oameni care stiu despre ce e vorba, care nu se dau pe spate daca da unu un burn... unde showul de calitate e apreciat... oameni care isi rup masina intr-o parcare goala fara sa aiba nevoie de gura casca in jur, oameni care iubesc chestia asta si o fac din pura pasiune... nu eu nevoie sa impresioneze pe nimeni...
:peace:

aikman 17-10-07 12:20

am inteles acum ... daca se fac moca tot degeaba

ct77pia 17-10-07 13:06

prietene ..... lasa-ne....tico squad face-ti concurenta la aia cu loganurile?

All times are GMT +2. The time now is 09:12.

- Copyright 2026 4Tuning