![]() |
Re: Top 100 Posturi TARI !
Quote:
Cand am vazut prima oara postul tau am crezut ca e vorba despre jante modulare , si nu stia termenul .. dar jantele alea .. :???: |
Oare merg adaptate la pegasul meu verde?
|
Quote:
|
Eu zic ca e de top https://forum.4tuning.ro/27-discutii-...atie-toba.html
|
Quote:
|
Quote:
P.S.cred ca vroiam sa scrii "omul"....mici detalii....nu pot sa cred cum am ajuns(noi romanii) radem ca un om ca face amenintari si noi nici nu stim sa articulam un cuvant.... |
Quote:
ce??incearca te rog in propozitii care au sens. |
Imi place de asta cu telefonu' cu clapita:lol: Al carui displei nu merge:lol:
https://forum.4tuning.ro/79-talcioc/2...a-clapita.html |
1 Attachment(s)
Vă prezint un artist neînţeles!
Nu-l supăraţi că vă "critizează" şi pe voi! |
Quote:
|
La el este chestie de bun simţ şi de respectul pentru pasiunea celorlalţi, nu neapărat de marca Oltcit, pentru că se putea lega de absolut orice maşină!
De oltcit s-a legat pentru că asta avea julaikos în dotare (julaikos a făcut "greşeala" de a-i critica "opera de artă" postată la secţiunea VT). P.S vezi că se scrie OLTCIT adică atunci când s-au îmbrăţişat cei din OLT cu CITroen. |
Mie mi se pare funny =))))) am simtit un pic de ironie :)) reply luat din thread`ul cu viteze maxime cu masinile personale.
Quote:
|
Hahahah :)) foaaaaaaaarte tare :) Era omu cu rezervoru plin, masina plina...a uitat sa zica daca avea bagaje sau nu in portbagaj...blana blana hop a si iesit tichetu :))
|
cu inca 2 cadavre in portbagaj, 2 plase cu arme, si 150kg de heroina sub bancheta din spate. Si daca arunca pe geam cutia aia de chibrite in plus, atigea si Mach1 :lol:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:07. |
- Copyright 2026 4Tuning