![]() |
Re: Intalnire in fiecare vineri...ora20...be there
Chiar asa...nu are sens sa-ti pui mintea cu prostu'....lasa-l in prostia lui...cine a mai vazut politia sa faca reguli de circulatie in parcare...un idiot care nu avea alktceva mai bun de facut...sau poate il roade invidia ca el conduce o coaja de logan si tun un golf V6 - felicitari pentru masina...e beton....mai ales motorul...pacat ca nu e japoneza:lol:
|
Quote:
|
Eu am mai patzit-o de 2 ori .... s-au legat de mine in parcare si nu facusem nimik!...pur si simplu nu aveau ce face.
Si la sfarsit cand au vazut ca nu au ce sa-mi faca mi-au zis :"lasa ca o sa te prindem noi pe pas gresit!"....fuckers`! |
Era de asteptat sa se lege de Sandu n-ai ceva face...de cand au logan se cred si ei mai importanti:) la mine pe strada se plimba aproape in fiecare zi!
|
Quote:
|
Quote:
iegosii dreq ... nsuhtiu sa se lege de oameni nevinovati ... |
problema mea e urmatorul...si pana acum s-au fitiit prin zona,dar nu s-au luat d noi...acum,la 10 minute dupa ce cineva face acolo ceva mai zgomotos,vin si se baga direct peste noi...nu v-i se pare interesant???:rolleyes2
am impresia,k peste putin timp va fi luat peste picior orice masina,kre are si cea mai mica modificare p ,daca lasam asa treburile!:x |
Cam ai dreptate Trixi.....e posibil si asa ceva!...dar un motiv intemeiat pt fazele pe care le fac nu au!....atunci noi ce sa mai credem?...in orice caz....fuck`em !:evil:
|
oameni aia is oameni de ***........ nu ii inteleg ce au cu noi pt ca nu deranjam pe din zona acea ,sau dak deranjam sa ne spuna si atunci o sa incercam pe cat posibil sa nu ii mai deranjam!!!! sau dak nu deranjam pe nimeni sa ne lase drq in pace !!!! nu..??
|
tre sa fim uniti ... si vezi ca nu se mai leaga de noi ... jegosii ...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
oameni buni stiti voi vorba asta?!