Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club MATIZ (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/76481-club-matiz.html)

Mustang 25-03-09 12:32

Re: Club MATIZ

Quote:

Originally Posted by gabi boldeanu (Post 2181111)
setul

E foarte ok pretul.

coman razvan 25-03-09 16:52

Eu ma gandeam in felul urmator! Mergem toti la salon de dimineata, sau cine vrea, dupa pe la 3 mergem la intalnire, si dupa pleaca toti spre casele lor, cei din provincie...cum ziceti si voi! Ar fi mai bine de la intalnire sa plecam direct acasa...parerea mea!
Daca e sa ajungem, cei din provincie pe la 10 in Buc, direct la intalnire, e teroare cu traficul...

aDytZa_1989 25-03-09 16:55

gabi ce zici tata ? :lol:
sa ma anuntzi si pe mine :wink: ma supun majoritatii :lol:

gabi boldeanu 25-03-09 17:14

daca e bine pt voi cei din provincie asa asa sa fie:D

coman razvan 25-03-09 17:22

O sa fie destui din provincie...Galati, Brasov...
Nu hotarasc eu, trebuie sa cadem de acord toti, cu o ora...eu tot raman la 14-14.30! :)

gabi boldeanu 25-03-09 17:32

hai sa hotaram o ora sa ne vedem la festival,si dupa aceea la intalnire,asa ati zis mai devreme HOTARATI voi cei din provincie dar HOTARATI-VA odata si noi vom veni in functie de sosirea voastra,pt noi e mai usor,din punctul meu de vedere. eu asa zic sa mai vorbeasca si altii,nu numai eu

coman razvan 25-03-09 17:40

Eu am spus: Prefer sa ne vedem la ora 14.30 in Piata Constitutiei! Pana la ora aia, fiecare isi vede de treaba! :lol:

aDytZa_1989 25-03-09 17:50

e bine si asa :D dar si ideea de a merge toti spre festival era interesanta :D!!! totul depinde de voi ( cei din provincie ) :wink:

coman razvan 25-03-09 18:09

E total peste mana sa mergem asa! Putem sa ne plimbam dupa-aceea prin Bucuresti! :) Iti dai seama daca ajungem la festival pe la 12 - 1, ce o sa fie pe acolo? Nici nu o sa avem unde sa parcam! Eventual una peste alta...:lol:

aDytZa_1989 25-03-09 18:22

da asa e ar fi problema cu parcarea :D dar ale noastre sunt mici merg una peste alta :lol:

baieti cred ca ar fi timpul sa concepem si noi un model de stiker Matiz Club!!!

coman razvan 25-03-09 18:30

Da..chiar ca ar fi timpul...:(

gabi boldeanu 25-03-09 21:02

tare rau.......

morpheusmaster 25-03-09 21:03

va tin eu loc de parcare :)

coman razvan 25-03-09 21:06

1 Attachment(s)
aDytZa_1989 si cu mine, am pus cap la cap toate ideile, si uitati ce a iesit! Vrem sa facem stickere pentru masini, albe, si sa lipim pe luneta de la Matizuri, in stanga sus! Stickerele vor avea dimensiunea, aprozimativ cat un sticker 4tuning (12x12 cm)...astept pareri! Zilele astea ma interesez cat costa, si daca sunteti de acord, eu fac aici in Brasov, si trimit celor care vor, bine-inteles, contra cost! Deci...astept pareri...:rolleyes2

Mustang 25-03-09 21:47

Quote:

Originally Posted by coman razvan (Post 2182416)
Eu ma gandeam in felul urmator! Mergem toti la salon de dimineata, sau cine vrea, dupa pe la 3 mergem la intalnire, si dupa pleaca toti spre casele lor, cei din provincie...cum ziceti si voi! Ar fi mai bine de la intalnire sa plecam direct acasa...parerea mea!
Daca e sa ajungem, cei din provincie pe la 10 in Buc, direct la intalnire, e teroare cu traficul...

Man, cu parere de bine te informez ca traficul in zilele de sambata si duminica e lejer.
Doar daca nu te referi la drumul spre Brasov, la intoarcere.

Quote:

Originally Posted by aDytZa_1989 (Post 2182428)
gabi ce zici tata ? :lol:
sa ma anuntzi si pe mine :wink: ma supun majoritatii :lol:

Astept sa se hotarasca baietii si vom lua o decizie

Quote:

Originally Posted by coman razvan (Post 2183385)
aDytZa_1989 si cu mine, am pus cap la cap toate ideile, si uitati ce a iesit! Vrem sa facem stickere pentru masini, albe, si sa lipim pe luneta de la Matizuri, in stanga sus! Stickerele vor avea dimensiunea, aprozimativ cat un sticker 4tuning (12x12 cm)...astept pareri! Zilele astea ma interesez cat costa, si daca sunteti de acord, eu fac aici in Brasov, si trimit celor care vor, bine-inteles, contra cost! Deci...astept pareri...:rolleyes2

Sigla e simpatica. Ar merge o idee mai mic insa. 12x12 e destul de mare. Ma gandeam la 8x8 eu...
Si sa nu fie obligatoriu sa fie lipit pe luneta.

Ar merge si un font mai deosebit care sa fie atat de mare incat sa intre pe "cearcanele" de sub far. Mai exact pe ochelarul din stanga, cum privesti masina din fata.

Sau chiar acelasi font mai deosebit, pe botul masinii tras cat mai aproape de "cearcana"... pe care parte vreti voi.

All times are GMT +2. The time now is 08:04.

- Copyright 2026 4Tuning