Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   KATANA TEAM (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/75897-katana-team.html)

VaLeX 20-10-09 10:09

Re: KATANA TEAM

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 2734592)
zii sa stea chill ca nu`i nimic grav ,doar arata`i discutia din seara aia dintre mine tu si mihai si isi da seama 100% care e motivul ;)

Imi pare rau, nu mai am arhiva :lol:

buddy_lexx 20-10-09 20:36

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 2734946)
Imi pare rau, nu mai am arhiva :lol:

o am eu daca vrei iti trimit un mail cu ea.. ;)
sau cerei-o sefului`

stefan_88 20-10-09 21:40

Nu v-au trecut supararile ????

buddy_lexx 21-10-09 16:37

Quote:

Originally Posted by stefan_88 (Post 2736922)
Nu v-au trecut supararile ????

da nu`i nimeni suparat :D pe cine vezi u suparat!?

=Virus= 24-10-09 00:42

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 2716572)

ot : Inca nu , doar spatele ...saptamana asta sper si fata.

Vad cam tarziu... we vlx, daca nu ai schimbat inca, schimba si rulmentii aia de sus de la amortizoare ca ii ai cam aiurea, si o sa iti para rau pt 40 ron sa mai desfaci o data tot.

buddy_lexx 24-10-09 09:58

Quote:

Originally Posted by =Virus= (Post 2745865)
Vad cam tarziu... we vlx, daca nu ai schimbat inca, schimba si rulmentii aia de sus de la amortizoare ca ii ai cam aiurea, si o sa iti para rau pt 40 ron sa mai desfaci o data tot.

2late...cred ca faptul e deja consumat...ca mi-a zis ca a schimbat si pe fata

stefan_88 25-10-09 12:39

Astept si eu niste poze de la evenimentul organizat de NSL :).

VaLeX 25-10-09 23:45

Quote:

Originally Posted by stefan_88 (Post 2748969)
Astept si eu niste poze de la evenimentul organizat de NSL :).

Cand o sa fie postate, atunci o sa le avem si noi. Nu am facut poze (noi).

VaLeX 27-10-09 15:06

9 Attachment(s)
Poze de la Tuning Show by NSL

stefan_88 27-10-09 15:39

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 2755509)
Poze de la Tuning Show by NSL

A iesit destul de bine spoilerul fata :) , da sper ca il mai finisezi putin ;). Niste poze cu spoilerul spate ai ?:)
La Shuri la prima poza ...parca e putin in valuri badboy look-ul ...sau mi se pare .
Apropo ...de unde au aparut domnisoarele alea ? Poate combinam si noi ceva pentru o sedinta foto cand masinile vor fi gata :).

VaLeX 27-10-09 15:45

Quote:

Originally Posted by stefan_88 (Post 2755593)
A iesit destul de bine spoilerul fata :) , da sper ca il mai finisezi putin ;). Niste poze cu spoilerul spate ai ?:)
La Shuri la prima poza ...parca e putin in valuri badboy look-ul ...sau mi se pare .
Apropo ...de unde au aparut domnisoarele alea ? Poate combinam si noi ceva pentru o sedinta foto cand masinile vor fi gata :).

Nici la mine , nici la Shuri nu e finisat, nu am avut timp pana la Nsl Show. Mai e de munca la ele, insa avem timp, nu ne grabeste nimeni. Spatele nu l-a pozat nimeni din cate observ, fiind vestitul autobuz albastru in spate.
Fetele nu le-am adus de acasa, din cate am inteles sunt de la o casa de modeling din Piatra Neamt.

AnDrEiCa 27-10-09 17:34

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 2755604)
Nici la mine , nici la Shuri nu e finisat, nu am avut timp pana la Nsl Show. Mai e de munca la ele, insa avem timp, nu ne grabeste nimeni. Spatele nu l-a pozat nimeni din cate observ, fiind vestitul autobuz albastru in spate.
Fetele nu le-am adus de acasa, din cate am inteles sunt de la o casa de modeling din Piatra Neamt.

Cateva sunt din Asachi ,daca e de ceva dati un semn si va pun in legaruta cu ele:D:D

stefan_88 27-10-09 20:37

Quote:

Originally Posted by AnDrEiCa (Post 2755935)
Cateva sunt din Asachi ,daca e de ceva dati un semn si va pun in legaruta cu ele:D:D

Discutam cand ma voi intoarce in P.Neamt :).

buddy_lexx 28-10-09 00:36

Quote:

Originally Posted by AnDrEiCa (Post 2755935)

buna idee... cred ca fac o vizita la asachi ca imi este dor d el:D

valy_04TRR 28-10-09 12:20

Quote:

Originally Posted by stefan_88 (Post 2755593)

fetele sunt de la o agentie de casting si au fost invitate special pentru a poza la acest eveniment :)
si de acum vor merge cu noi pe la evenimente :D

All times are GMT +2. The time now is 19:02.

- Copyright 2026 4Tuning