![]() |
Re: E46 - black
1 Attachment(s)
bmwaldo.. pe frigu' asta... vezi si tu ca abia ne descurcam.... :)
xxdadixx .. stii tu ceva... ;) detalii: primu' pas.. bara de M-tech 2 pe fata... apoi vine un intercooler mai mare in bara 600x300x76mm..+tubulatura necesara.. + un resoft.. dupa aceea o sa vina si tubina de pe 3.0d.. (care e cea mai scumpa..) bara M si intercooleru' sunt deja comandate... le astept cu bratele deschise... ca idee, cam asa o sa arate... (la mine mult mai bine)... |
ai inceput bine noul an.. ;)) in forta :P
|
Quote:
doar unu' e caius :))))))))) Bravo, imi place ce faci din " banalitatea " asta de E46 .... :D Am niste jante super tari pt tine .... |
Quote:
|
mixed... sper sa ma mentin tot anu
bmwaldo ... mi-ai facuto cu jantele... dar recuperez eu pe parcurs... lau.. ce bei? :) |
ne aratati si noua despre ce jante e vorba ?
|
Quote:
|
deci .... frumos frumos bmw-ul !!! :O:O "suparat" raw !!!:))
|
3 Attachment(s)
ms ..
si cum nu se putea mai bine, bara M tech 2 este originala bmw.. pe saptamana viitoare s-ar putea sa fie o schimbare de "adidasi".. ceva aiurea cu 10j spatele.. iecs! :???: o sa revin cu niste poze dupa ce pun pe ea ce trebuie ... cateva poze cu bara.. |
cat a fost bara?
|
Quote:
|
gelu .. aproape 300e fara proiectoare..
lau.. pai vorba aia .. e ce trebe da? ;) o sa fie problema la mers.. pt. ca o sa am cam 3cm de la asfalt... o sa revin cu poze... sapt. asta sper sa ajunga... |
sal, de unde ai luat stroboscoapele ?
|
2 Attachment(s)
stroboscoape sunt peste tot...
bara fata mi-a dat paraseala... si-a gasit alt proprietar.. o poza de la spalatorie... cu angelu' ccfl... si una cum e masina acuma... all road.. (se poate vedea si fostu' golf :) ) (poze de telefon..) |
Frumos 8)
Asteptam poze cu bara montata. |
| All times are GMT +2. The time now is 01:26. |
- Copyright 2026 4Tuning