![]() |
Re: Logan din Satu Mare
Mersi mult,
Acuma stopurile urmeaza..... Pe masina s-a folosit folie oracal... |
Quote:
|
nu prea vad ce au stopurile
mai bine incearca sa le dai o tenta de negru |
E frumoasa pana acum. E cu gust. Dar de ce nu vopsesti barele alea de plastic in culoarea caroseriei? Ar arata mai bine nu?
|
Mersi...mie imi place asa cum e acuma:D
Multi zic ca is urate stopurile hhmmm Poate le schimb |
[QUOTE=Andrei1994;1781893]E frumoasa pana acum. E cu gust.
Ce gust are daca tot ai gustato? dulce acrisor ?:)) glumeam, arata ff bine masina , in leg cu stopurile...daca erau fumurii era mai bine dar oricum nu sunt urate. |
Quote:
|
tind sa cred ca stopurile au o functie practica si nu estetica deci se poate face o mica abstractie la ele si asa cum sunt
dar cred ca un spray de 20-30 lei nu e pb dintr-un hypermarket si sa le inegresti nitel ca mai mult de 1 ora nu iti ia |
a incercat deja
dar nu le pastra un luci ci le matuia asa ca ai fost repede sterse cu diluant poate mai incearca 1 data, sau ia altele care is direct inegrite :) |
Mersi baieti.....
Am reusit sa trec pana la urma in talon GRI NEGRU..... Am platit 160 ron :D Sunt mult mai linistit acuma :D |
no tati greu o fost?:-P bafta in continuare
|
Quote:
|
Dap am fost mai intai la RAR, ei mi-au trecut in cartea masinii si apoi la o firma intermediara :D
S-a facut preschimbare de talon :) |
Super frumosa masina,sa o stapanesti sanatos si fara incidente ;) bafta in continuare la tunarit !
|
Mersi mult :D
Acuma caut o prelungire sub bara fata, ceva in genul cum au opelurile , plasticul acela negru sub bara fata :D Ma poate ajuta cineva? |
| All times are GMT +2. The time now is 06:25. |
- Copyright 2026 4Tuning