![]() |
Re: Machetele mele - dorin_cdg
Vai cum poate sa arate Audi-ul asta,foarte bine lucrata!Imi plac proiectoarele alea cat toate zilele...Felicitari pentru colectie!
|
6 Attachment(s)
AUDI TT-RS 1:18 - Bburago
|
ia uite domne ce bine poate sa arate bburago....nu po sa cred...bravo dorin, faina macheta la un pret foarte bun cred....
|
Quote:
|
Pozele sunt foarte bune ca de obicei, macheta era un must have pentru tine. 8)
Nu intru in detalii vis-a-vis de macheta, cred ca te-ai supara pe mine la cate am sa spun de rau :)))) |
Eu unul stiu ce efort ai facut pentru a cumpara macheta asta. Sa te desparti de 2 dintre CMC-uri pentru a cumapara modelul asta nu e simplu. Totusi are niste balamale la capota motorului care isi au originea in centrul pamantului:rolleyes2
|
Un BBurago care se prezinta incredibil de bine,iar in colectia ta trebuia sa apara neaparat!:D
P.S:astept sa vad si versiunea pe culoarea albastra,cea specifica RS-ului!:lol: |
Pfoai ce balamale i-au tras la capota:lol: Ce sa-i faci, boala grea dom'le cu Audi.
|
Quote:
on.nice pics dorine ca macheta i cam pa, dar na, te pui cu pasiunea??:D |
Quote:
Il cunosc de cativa ani si ii respect alegerile! P.S:nici aici nu te poti potoli,rog un moderator sa stearga bataia de joc a acestui user!:pissed::pissed: |
Eu m am distrat un pic!
Mai in gluma mai in serios era la un moment dat o discutie ca machetele de la producatorii high end nu prea sunt apreciate si la un bburago sau maisto toata lumea face tam-tam. Uite ca e foarte adevarat si se intampla dom' le. |
Dorine, poate desfaci macheta si ne arati si noua...unde duc balamalele alea :P :rolleyes2
|
6 Attachment(s)
AUTO UNION type D, #14, GP France Meier 1938/39 1:18 - CMC
|
asta viata, dupa Burgalo ala:idea:
|
Dorine adica p alea 3 le diferentiaza numai numerele de pe ele nu???...si fiecare e un CMC separat...si fiecare a costat 200+ de epuroi...cam asa inteleg eu...mda, esti nebun!:yes::yes::-)
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:06. |
- Copyright 2026 4Tuning