![]() |
Re: Machetele mele - blue macca
Are atitudine !! :yes:
doar ca...vad ca ai adoptat un stil Hella Flush si cred ca ar fi mers mai bine niste jante dublate -specialitatea ta- si niste gume care sa dea impresia de "strech".Ar fi fost perfecta. Sau daca te-ai orientat mai mult spre un model mai "cult" as fi sugerat niste jante de broasca clasica.Oricum, mie imi place ce a iesit, iar tentativa cu "bra-ul" cred ca e prima de acest gen de la noi. Foarte interesant si stickerul minuscul cu "Made in Germany".Oricum, felicitari pentru lucrare ! |
La multi ani mestere si la cat mai multe modificari la scara pe care o vrei tu!
|
La multi ani!
|
Happy Birthday :-)
|
La Multi Ani
|
12 Attachment(s)
-hai ca broasca va provoaca la comentarii.... nu mai continui in fine
multumesc faini colegilor de forum pentru urari :D se pare ca am uitat sa adaug o macheta cumparata acum ceva timp... BMW X6 1/24 Welly [multumiri joosters26] |
imi place la nebunie X6...ceva modificari?
|
12 Attachment(s)
nu prea am simtit nevoia de a.l modifica... welly a facut o treaba buna la x6.
acum, timpul pentru Craciun ! |
Dar, de coborat putin ar trebui !! spatiul ala dintre roata si aripa e cam mare...:lol:
Imi place ce ai sub brad ! asteptam poze mai multeeee !! |
Cu din astea umbli tu? Lasa Z4, hai cu bijuteria aia.
|
La tine a venit mosu in Bmw...pfff frumos Blue!
|
9 Attachment(s)
Quote:
haai, bine :D punem poze si cu BMW 740i E38 1/24 Minichamps PMA |
Frumos model mane!
|
De la Andrei citire:"cred si eu ca ti se pare prea mare spatiul ala, dupa ce cobori pisici pana pe burta"
Pai ori suntem low, ori nu mai suntem :lol: Da, fain de tot 7arul asta ! chiar as trece cu vederea scara si l-as baga in colectie candva.Arata bine de tot ! Il aranjezi si pe asta ? ps: sigur Radu saliveaza...:lol: => :dribble: |
Emile uiti ca am si eu E38? :-P Salivez uitandu-ma la motor, 740i e superior din punctul asta de vedere :( Oricum asta e o macheta care nu poate lipsi din colectia unui pasionat de BMW-uri 1:24; asta si E39 care sper sa ajunga pe aici cat de curand :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:24. |
- Copyright 2026 4Tuning