![]() |
Re: Discutii despre masini
eu sunt coleg de clasa cu Pusherman...am inteles ca tuning-ul la porsche ar fi costat doar ala in jur de 100 d mii de euro....in afara de pretul masinii...ca cik la inceput masina avea vreo 400 si cva de cai...
plm...nu zic asa ca e el colegul meu...dar dupa mintea mea asta ar fi totusi mai scump ca ferrari-ul. am mai inteles ca G-ul BRABUS ar fi si ala cam scumpuletz...fiind singurul din g-urile D8S brabus din europa cu motorul semnat de cel care a asamblat motorul... oricum...NU ZIC CA FERRARI ALA NU E O MASINA IMPORTANTA DIN PLOIESTI...v-am zis doar ce am aflat eu...sper sa nu se supere Dirty Pusherman pe mine! :D:rolleyes2 |
Inseamna ca Pusherman asta minte de incheaga apele daca a zis ca tuningu la Porsche-u ala face 100.000euro......:lol: sau ai inteles tu gresit?
Oricum nu conteaza care e mai scumpa bine ca sunt si in ploiesti asa masini...;) |
dragos, dece mint ma? stii tu..nu? te-ai uitat tu sub capota sau ai mers cu el......
habar nu ai nici ce culoare are mocheta si-mi zici tu de park ai fi mers cu ea..... crezi k eu incerc sa impresionez 3-4 persoane cat sunt pe sub-forumu Ploiesti? treaba ta dak nu crezi...nici nu ma intereseaza...am pus 3 poze pe threadu ala cu masini din Ploiesti..si atat...;) bai iony...ti-am explicat eu cum e p forumu asta...mai bine vb pe ala principal...;) si trebuia sa ma intrebi inainte sa postezi ceva despre masini... apropo, DRAGOS...da-i un PM lu Madskillz si intreaba-l despre Porsche-ul gri care e acum in ploiesti...pana si el stie...asa k chestie...;) sau citeste ce reply mi-a dat la "Masini tari de la noi" de pe forumu principal... Bafta! :) |
si apropo tu tunezi un porsche cu aceleasi piese care sunt facute pt Opel sau alte masini? :rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2
plm..................tu crezi ca i-a schimbat doar filtrul si tobele cum oi fi facut tu? plm... |
Bha esti incredibil...tu stii ce poti face unei masini cu 100.000euro?
Si nu te mai compara tu cu mine ca nu ma cunosti! |
plm..asta am zis eu sus...alea nu-s piese care le iei din bucuresti din vrun magazin cu piese de tuning...costa altfel...plm..iar ziceti ca ma dau mare...da crezi k un turbo de opel costa cat ala facut special pt 911? si nu doar turbo...
|
Quote:
nu va mai certati degeaba.... poate dirty are dreptate , nu il contrazic ;) |
Si cat a dat mha unchiu pe ea daca numai tuningu e de 100.000euro?
|
ma jur k nu mi-a zis...si chiar dak as sti..nu as putea sa spun pe un forum public asta...
nu, deci de data asta chiar nu am vrut sa mai aduc vorba de masini...dar nu imi place sa se zica ca-s un mincinos..:rolleyes2 atata tot...iar colegul a vrut sa vb si el de aceasta masina..ca o stia... plm... |
dragos,tuning-ul a costat aprox 100.000 Euro,daca vrei sa stii,nu ca as lauda masinile altora,nu am de ce!si pusherman stie el ce stie,doar sunt masinile lu unchisu!lui ii zice.mai ales ca stie ca e pasionat de masini,si se mai si pricepe cat de cat.si nu ar avea de ce sa-l minta...:!:
|
Daca avea peste 1000cai mai ziceam ca a dat 100.000euro pe tuning la motor dar are in jur de 650cai!Apropo Pusherman stii cum sunt dispuse pistoanele la masina aia? :lol:
|
Dane,scuze ca zic de pretzuri dar zic sa stie omu',cu 100 mii de euro potzi face multe altor masini,dar cand vine vb de porsche se complica lucrurile,mai ales ca e vb de o masina de curse pana la urma...
|
scuze dak am jignit cumva pe cineva de pe forum!:-s
|
Quote:
|
Pt cultura ta generala :
Porsche 996 turbo kitu de motor care il duce de la 420cp la 560cp costa 17.000euro........pt 650cai nu cred ca costa 100.000 nici daca punem frane suspensie si frane... Oricum m-am convins de Pusherman ...nu cred ca mai are rost sa mai spun ceva lui vreodata..... si shantzule nu de ciuda..dar cand vezi ca cineva abereaza...trebuie adus la realitate...dar vad ca nu ai pe cine! :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 13:15. |
- Copyright 2026 4Tuning