![]() |
Re: B 28 N U T
Bine ca nu ai patit nici tu nici fata nimic mai grav.. tabla nu e asa importanta.
|
gata dog am terminat jantele sunt albe ca zapada poate vi vineri la intalnire...:Dsucces in continuare cu masina:!:
|
Quote:
|
ai nevoie de ajutor sunama sunt disponibil:D
|
sall! team vazut azi la benzinarie langa cora pe la 4 30 ma duceam la peste ,nustiu ce facei pe acolo la masina :D arata mortal masina live;):D ai mai lasato de spate?
bafta sefule |
Quote:
|
Vreo sansa sa dai jantele? Am unele pe 15` la schimb......numai in cazul in care sunt ale tale pe 14` ca altfel nu intra la mine. Mersi anticipat.
|
dc mi sa sters postul ca nu inteleg nu am spus nik rau din contra suntem veri si cred ca ne permitem mai multe chiar daca nu postam pe forum e chiar o prostie sa stergi posturile fara acordul persoanelor autorizate:( o sa se faca naspa site-ul din ce in ce mai rau cu ajutorul moderatorilor care nu au nici o treaba cu ce se scrie aici ati sters degeaba ce am postat oricum imi cer scuze de off topic dar nu e frumos rusine.......unde te duceaI sefule la peste sa iti fie rusine altadata sa ne anunti si pe noi ca suntem pescari>>>.......:>>>>poate data viitoare facem o intalnire a daciilor pe una din baltile din jurul bucurestiului:Dfir intins tuturor pescarilor si rog pt a ne invita si pe noi data viitoare
|
Quote:
aici ne adunăm ca să aflăm informaţii noi, să vedem masini frumoase, să aflăm cum evoluează ele, să ne sfătuim cum să le lucrăm cāt mai bine, īn niciun caz nu ne adunăm să ne luăm la mişto unii pe alţii, ca la o sămānţă īn faţa blocului. Lăsaţi masinile să fie vedetele topicurilor, pentru asta suntem aici, să vedem maşini. |
da vai ce sa spun ce am scris eu era in plus ca daca ma uit pe toate topicurile nu e nimic scris in plus numai eu asa e frate cand esti mic esti prost asta e hai sa nu mai vb pe threadul omului oricum bafta omului la proiect si bafta si tie
|
Quote:
Depăşeşte te rog subiectul, s-a discutat destul despre asta. p.s.: dă o privire aici si aici te-aş ruga. |
8 Attachment(s)
cateva poze de duminica.gasca mare.
masina este de vanzare. pret foarte bun. o sa fiu tatic,nu mai imi permit sa duc planul la bun sfarsit.poate o duce altcineva. |
ce frezat e ricardo =))=))=))=))
|
foarte misto ideea cu verdele la janta:D o poza din lateral cu jantele:D se poate?
|
pacat mare pacat ca o dai :(:( stau cam prost cu finantele ca o loam eu si duceam proiectu mai depare :(:( asta e :( oricum multa bafta la vanzare si sa gasesti un client care sa duca proiectu mai departe ;) .
sall |
| All times are GMT +2. The time now is 14:36. |
- Copyright 2026 4Tuning