Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   BMW M3 Sedan vs. Lexus IS-F? (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/65443-bmw-m3-sedan-vs-lexus-is.html)

The_Mask 25-01-09 11:59

Re: BMW M3 Sedan sau Lexus IS-F?

Quote:

Originally Posted by 300zxtt (Post 2008365)
Pai normal ca nu se compara, bmw e net superior...

Nu intra in polemici cu dolb ca niciodata bmw-ul nu va avea loc in ochii lui!

dolb 25-01-09 12:01

Quote:

Originally Posted by The_Mask (Post 2008503)
Nu intra in polemici cu dolb ca niciodata bmw-ul nu va avea loc in ochii lui!

nu e vorba ca nu va avea loc in ochii mei ! dar nu poti spune ca bmw-ul e mai calitativ si mai comfotabil la interior decat un lexus! LEXUS PENTRU ASTA E FACUT !! PENTRU LUX, CALITATE !!

PS: nu stiu de unde ai dedus ca nu va avea loc in ochii mei atata timp cat vreau sa imi iau bmw :)

NWZeu 25-01-09 12:16

Asta e o vrajeala ieftina, Lexus bla bla bla .... Lexus e un Mercedes Benz wannabe, si mai nou cu prententii de divizie M a'la BMW, insa copiile niciodata nu vor atinge valoarea originalelor, nu contest faptul ca e o firma respectata ce are o super calitate de productie insa mereu va fi o Toyota, atat.

xxdadixx 25-01-09 12:17

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 2008513)
LEXUS PENTRU ASTA E FACUT !! PENTRU LUX, CALITATE !!

Tocmai de asta nu se pot compara.

dolb 25-01-09 12:18

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 2008571)
Tocmai de asta nu se pot compara.

noi vorbeam de interior nu de circuit !

xxdadixx 25-01-09 13:29

6 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by dolb (Post 2008573)
noi vorbeam de interior nu de circuit !

Dolb, nu stiu cati dintre noi vor avea ocazia sa se urce intr-un IS-F sa-l pipaie :D dar totusi uita-te la poze, lexusul are bordul dintr-o bucata gen Logan ( stiuca m-am dus prea departe cu comparatia ) consola centrala zici ca e luata de pe Auris ( chiar si bordul ca format seamana ) iar gurile alea de ventilatie zici ca-s de pe 2 masini diferite.
De ce M3 :D
Bordul poate fi configurat in mult mai mutle culori, trimurile * chiar si lemn *, parte de sub trimuri e imbracata in piele, la fel si usile. Este o armonie totala acolo, toate sunt la locul lor, se combina perfect. Scaunele la M3 imi plac mai mult iar calitatea cusaturilor se vede din poze.
P.S. M3 are frana de mana
Ca tot vorbim de calitate, stii care-i definitia calitatii?

Alex_55 25-01-09 13:41

?! ce e cu frana de mana ? :))

si lexus are frana de mana !

oricum, cum mai mai spus nu prea se ridica la nivelul m3-ului isf-ul !

xxdadixx 25-01-09 13:54

Quote:

Originally Posted by Alex_55 (Post 2008825)
si lexus are frana de mana !

La picior ca la Mercedes.

dolb 25-01-09 13:58

te rog.. hai sa un vorbim de bordul bmw-ului! tu ai pus poza cu navigatia mare! ia sa pui o poza fara monitor.. :) aia chiar ca e de logan!

sau sa nu mai vorbim de volan! uita-te la calitatea volanului de pe m3 si uita-te la calitatea celui de pe lexus! m3 este mai slab calitativ la interior decat lexus! de aici si performantele putin mai slabe ale lexusului pe circuit! :) pentru ca ingreuneaza masina cu piele frumoasa, volane care se muleaza in mainile tale, masaj in scaune :)

NWZeu 25-01-09 14:18

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 2008857)
La picior ca la Mercedes.

Cum am mai zis - Mercedes wannabe :rolleyes2

300zxtt 25-01-09 14:31

Quote:

Originally Posted by NWZeu (Post 2008935)
Cum am mai zis - Mercedes wannabe :rolleyes2

Lexus echipeaza modelele sale preponderent cu o cutie automata, si de aici rezulta o mai putina folosire a franei de mana care nu mai e asa de utila in echiparea cu o transmisie automata.Logic.....

E adevarat...la inceput asa a fost....dar intre timp elevul a cam depasit profesorul.....

NWZeu 25-01-09 14:46

Profesorul fiind Toyota nu Mercedes in acest caz ..... deoarece daca vorbim de lux .... S-klass va sta in varful piramidei mereu, Lexus o va adulmeca doar .... asadar sunt branduri pedestinate sa fie in varful "lantului trofic auto" iar acestea 2 - BMW si MB mereu vor fi sus .....

Cine a inceput impelmentarea cutiilor automate prima oara/cine a scos frana de mana activata de pedala de frana prima oara, etc dintre aceste 2 branduri, cumva cei din Stuttgart?

Discutia a deviat de la subiect .... insa o chestie care trebuie subliniata e urmatoarea .... Lexus e un brand calitativ (cum e si Infiniti de altfel), produc masini performante, bine inchegate si rezistente, insa mereu au avut ca reper cei 2 constructori din Germania, iar referitor ma aceste 2 sport-sedanuri una are un pedigree ce se dezvolta de 30 de ani, pedigree dezvoltat pe sosea si pe circuitele de WTCC si DTM si alta care abia acum iese la iveala, Lexus neefind axata pe aceasta latura.

vacaroz 25-01-09 15:04

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 2008875)
te rog.. hai sa un vorbim de bordul bmw-ului! tu ai pus poza cu navigatia mare! ia sa pui o poza fara monitor.. :) aia chiar ca e de logan!

sau sa nu mai vorbim de volan! uita-te la calitatea volanului de pe m3 si uita-te la calitatea celui de pe lexus! m3 este mai slab calitativ la interior decat lexus! de aici si performantele putin mai slabe ale lexusului pe circuit! :) pentru ca ingreuneaza masina cu piele frumoasa, volane care se muleaza in mainile tale, masaj in scaune :)

dolb cred ca interiorul bmw`ului pur race sau cum ii spuneti voi, e tot mai luxos, frumos, bine organizat, linii frumoase si calitativ peste luxosul de merc sau... pardon, lexus.
volanul dupa bmw nu e cel mai frumos dar cel de lexus e cam sters, fad, fara forme.... in fine... asta e parerea mea.

acum cateva zile mergeam cu un prieten cu un 3 si am parcat pe republicii langa un lexus (bmw`ul fiind un 320D iar lexus nuj... oricum nu is-f)ceea ce am observat e ca in realitate lexusul e cam inalt si mult diferit de pozele care le vedeam, sincer i`mi placea mai mult in poze decat asa...acum sa nu`mi sariti in cap ca aici se vb de isf si m3.stiu asta dar faceam o comparatie ca linii exterioare. de interior nu mai vb
PS. doar parerea mea :D

300zxtt 25-01-09 16:09

Quote:

Originally Posted by NWZeu (Post 2009036)
Cine a inceput impelmentarea cutiilor automate prima oara/cine a scos frana de mana activata de pedala de frana prima oara, etc dintre aceste 2 branduri, cumva cei din Stuttgart?
.

Pai si ce legatura are faptul ca cei din Stuttgard au adus atatea inovatii acum 50 ani?Pe mine ma intereseaza ce-mi ofera acum....

E exact ca si cum ar trebui sa te cuplezi acum cu Ileana Agripina deoarece a fost cea mai frumoasa si eleganta femeie din sat pe timpul lui Gheorghiu Dej.

KAY_ 25-01-09 17:15

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 2008787)
Dolb, nu stiu cati dintre noi vor avea ocazia sa se urce intr-un IS-F sa-l pipaie :D dar totusi uita-te la poze, lexusul are bordul dintr-o bucata gen Logan ( stiuca m-am dus prea departe cu comparatia ) consola centrala zici ca e luata de pe Auris ( chiar si bordul ca format seamana ) iar gurile alea de ventilatie zici ca-s de pe 2 masini diferite.
De ce M3 :D
Bordul poate fi configurat in mult mai mutle culori, trimurile * chiar si lemn *, parte de sub trimuri e imbracata in piele, la fel si usile. Este o armonie totala acolo, toate sunt la locul lor, se combina perfect. Scaunele la M3 imi plac mai mult iar calitatea cusaturilor se vede din poze.
P.S. M3 are frana de mana
Ca tot vorbim de calitate, stii care-i definitia calitatii?

Inverseaza marcile in tot ce ai zis in comparatia asta si rezultatul e in favoarea lui lexus.Ai poza la avatar cu bmw e 46 ,(o masina care a devenit mai comuna ca loganu) si vrei sa cred tot ce ai spus tu acolo ,doar ca te ai uitat tu la niste poze....fiti seriosi mai oameni buni.

Cu frana de mana nu as crede ,eu am pe buick 1948 frana de mana la picior,si se regaseste si pe modele anterioare ,as crede doar daca posteaza cineva vreun link ceva .......

All times are GMT +2. The time now is 06:56.

- Copyright 2026 4Tuning