![]() |
Re: Seat Leon Cupra by Xel'Naga
nu mi`a zis nimeni ca iti montezi usile asa ca "ciocu mic si joc de glezne" :D ..
|
mutumesc tuturor si incet incet inaintez cu proiectul !! :D
asta este comparativ cu ce am facut la Bora nu era CRIZA !! :idea: noi sa fim sanatosi si le facem pe toate !! ;) PS: Blow nu te-ma mai chemat ca si asa eram noi stresati !! :twisted: |
acum ceva ani cand organiza ghost racing evenimente la craiova pe aeroport ti-am vazut bora. a fost prima masina cu adevarat modificata pe care o vedeam.
stii cum zic toti ca aveau postere cu countach cand erau copii? sa iti faci si tu cateva postere cu masinile astea 2 ale tale ca o sa ajunga la fel :-P |
Quote:
mercic de cuvintele frumoase !! :idea::arrow: am deja 2 postere acasa cu fiecare masina (un poster este facut de flamingo special cu bora la lansarea playstation 3 in Romania care a fost anul trecut) si la serviciu am pe birou 2 poze cu masinile !! ;) |
3 Attachment(s)
poze cu arcurile in cutie , zilele astea o sa le pun si pe masina !! sunt -5 !! sper sa vina frumos pe masina !! LOW !! ;):arrow:
|
Mda, jos palaria! Superba masina. Nu pot decat sa il felicit pe proprietar.
|
Covrigi anyone? :lol:
Abia astept sa o vad la -5. :D |
Kürtös Kalács, ce covrigi vedeti voi
|
noroc xel, te-am vazut aseara pe la eroii revolutiei, superba masinuta!
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
6 Attachment(s)
:arrow: gata si suspensia este la locul ei si chiar arata ok pe masinuta !! cred eu ?? !! :twisted::D ... low low rider ;):lol:
|
Am onoarea de a comenta primul,deci domnule,chiar eşti un Xel adevărat acuma :lol: 8) ce bine îi stă la hoaţă :X ,sunt reglabile pe duritate şi înălţime?
|
Low, low, low! Cati cm ai lasat-o? Este SUPERBA! FELICITRAI domnu' Cosmin! :hug:
|
Quote:
Quote:
oricum imi place , urmeaza niste distantieri :twisted::D |
arcurile sunt -35mm ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:50. |
- Copyright 2026 4Tuning