Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Un Tico verde de Constanta - CT 04 CPF (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/6434-tico-verde-constanta-ct-04-cpf.html)

quick_5hifter 21-07-06 18:33

Re: CT-04-CPF - un Tico alb de Constanta

1 Attachment(s)
ce ziceti, merge asa ceva?
pentru ca...deja m-am apucat de el :oops:
(intre timp, radiatorul e varza, iar pompa de apa e ceapa :cry: )

topser 21-07-06 18:47

alex arata super eleronul ala , eventual lamela aia imbracata in folie de carbon

quick_5hifter 21-07-06 18:55

multzam serhan! dar nu carbon-look...il fac alb tot.

topser 21-07-06 20:42

pai mai gandeam ca daca tot faci plafonul negru in viitor sa faci si lamela neagra... in fine cum iti place tie :D

Leutzu_ 21-07-06 22:32

parerea mea, care este ;) eleronul arata super bine insa nu si pe tico...

topser 22-07-06 08:39

de unde stii ? ai vazut unul asemanator pe tico ? :P

quick_5hifter 22-07-06 13:23

Quote:

Originally Posted by Leutzu_
parerea mea, care este ;) eleronul arata super bine insa nu si pe tico...

asta vom vedea ;) de-asta am si cerut pareri, sa vad ce zice lumea despre modelul in sine...
daca va arata bine montat pe masina, ramane, daca nu....neeeext!

topser, buna ideea cu lama neagra si lateralele albe....la asta nu m-am gandit 8) dar in legatura cu folia imitatie carbon, nu prea ma atrage in general ideea

quick_5hifter 24-07-06 07:53

m-am gandit mai bine si m-am razgandit...eleronul ala nu merge de nici un fel la tico, e prea vertical hayonul....daca era un pic mai inclinat, ca la oltcit de exemplu, ar fi mers, dar asa, ma voi multumi cu o pleoapa pe luneta

tng 27-07-06 12:02

avand in vedere ca masina e relativ mica (caroserie) nu cred ca ar pica bine eleron.poate unu micutz dar sa vina din porbagaj in linie cu plafonu, sa nu iasa in relief. :rolleyes2

nush .. parerea mea e ca mai bine fara.

quick_5hifter 27-07-06 12:42

sa stii ca asa m-am gandit si eu. in schimb o pleoapa care sa acopere 1/3 sau 1/4 din luneta n-ar strica (ma refer la pleoapa din fibra de sticla, nu autocolant) si cu ocazia asta am si eu unde sa pun stickerul clubului din care voi face parte

o sa o confectionez zilele astea si - evident - pun si poze :D

tico_rs 28-07-06 00:17

pe tico merge eleron tip m3, ala subtire, s-a mai pus si pe audi...

quick_5hifter 28-07-06 13:05

mie nu-mi place eleronul ala...nu ca e prea mic, dar chiar nu-mi place deloc :rolleyes2 si in plus e exagerat de scump

CT99WUW 04-08-06 11:12

Nu ar arata deloc bine pe tico eleronul respectiv.In curand poze noi cu un fel de "stage 2" body kit :) surprize surprize de la Constanta

quick_5hifter 05-08-06 02:21

9 Attachment(s)
-de fapt nu e chiar stage 2, e un fel de "1.2" :lol:
-am modificat un pic pragurile si am adaugat o mica buza pe bara fata; bara spate ramane asa cum o stiti de mai sus
-zilele astea urmeaza sa trag in fibra tot...dupa care urmeaza un retus la vopsitor (pe portiunile nou lucrate)
(de la ultimul meu post, am mai bagat o gramada de bani in piese si manopera pe sub capota, si tot nu e rezolvata problema cu apa....se pare ca s-a distrus tot traseul de la un nenorocit de furtun :evil: (am inlocuit pompa de apa, radiatorul, garnitura de chiuloasa - iar, segmentii si multe altele...urmeaza caloriferul, ventilatorul, termocupla si cine stie cate altele....dar la un moment dat tot tre' sa se rezolve tot)
poze cu modificarile:
(stage 2 va avea muuuuulte modificari, dar nu incep prea curand...printre altele, fac un nou set de bari + praguri, alte aripi etc. - veti fi primii care vor afla detaliile, dupa mine :lol: )

Bik3rBoy 05-08-06 13:44

superb a iesit...chiar foarte frumos ! asteptam poze dupa vopsire :P

All times are GMT +2. The time now is 18:48.

- Copyright 2026 4Tuning