![]() |
Re: CT-04-CPF - un Tico alb de Constanta
1 Attachment(s)
ce ziceti, merge asa ceva?
pentru ca...deja m-am apucat de el :oops: (intre timp, radiatorul e varza, iar pompa de apa e ceapa :cry: ) |
alex arata super eleronul ala , eventual lamela aia imbracata in folie de carbon
|
multzam serhan! dar nu carbon-look...il fac alb tot.
|
pai mai gandeam ca daca tot faci plafonul negru in viitor sa faci si lamela neagra... in fine cum iti place tie :D
|
parerea mea, care este ;) eleronul arata super bine insa nu si pe tico...
|
de unde stii ? ai vazut unul asemanator pe tico ? :P
|
Quote:
daca va arata bine montat pe masina, ramane, daca nu....neeeext! topser, buna ideea cu lama neagra si lateralele albe....la asta nu m-am gandit 8) dar in legatura cu folia imitatie carbon, nu prea ma atrage in general ideea |
m-am gandit mai bine si m-am razgandit...eleronul ala nu merge de nici un fel la tico, e prea vertical hayonul....daca era un pic mai inclinat, ca la oltcit de exemplu, ar fi mers, dar asa, ma voi multumi cu o pleoapa pe luneta
|
avand in vedere ca masina e relativ mica (caroserie) nu cred ca ar pica bine eleron.poate unu micutz dar sa vina din porbagaj in linie cu plafonu, sa nu iasa in relief. :rolleyes2
nush .. parerea mea e ca mai bine fara. |
sa stii ca asa m-am gandit si eu. in schimb o pleoapa care sa acopere 1/3 sau 1/4 din luneta n-ar strica (ma refer la pleoapa din fibra de sticla, nu autocolant) si cu ocazia asta am si eu unde sa pun stickerul clubului din care voi face parte
o sa o confectionez zilele astea si - evident - pun si poze :D |
pe tico merge eleron tip m3, ala subtire, s-a mai pus si pe audi...
|
mie nu-mi place eleronul ala...nu ca e prea mic, dar chiar nu-mi place deloc :rolleyes2 si in plus e exagerat de scump
|
Nu ar arata deloc bine pe tico eleronul respectiv.In curand poze noi cu un fel de "stage 2" body kit :) surprize surprize de la Constanta
|
9 Attachment(s)
-de fapt nu e chiar stage 2, e un fel de "1.2" :lol:
-am modificat un pic pragurile si am adaugat o mica buza pe bara fata; bara spate ramane asa cum o stiti de mai sus -zilele astea urmeaza sa trag in fibra tot...dupa care urmeaza un retus la vopsitor (pe portiunile nou lucrate) (de la ultimul meu post, am mai bagat o gramada de bani in piese si manopera pe sub capota, si tot nu e rezolvata problema cu apa....se pare ca s-a distrus tot traseul de la un nenorocit de furtun :evil: (am inlocuit pompa de apa, radiatorul, garnitura de chiuloasa - iar, segmentii si multe altele...urmeaza caloriferul, ventilatorul, termocupla si cine stie cate altele....dar la un moment dat tot tre' sa se rezolve tot) poze cu modificarile: (stage 2 va avea muuuuulte modificari, dar nu incep prea curand...printre altele, fac un nou set de bari + praguri, alte aripi etc. - veti fi primii care vor afla detaliile, dupa mine :lol: ) |
superb a iesit...chiar foarte frumos ! asteptam poze dupa vopsire :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:48. |
- Copyright 2026 4Tuning