![]() |
Re: ShadowCrew - club timişorean
ba cristi nu fi rau cu ei,lasa-i cas la inceput.bafta cu clubu
|
350 z lu alex nu e mai puternic ca si cupra lu grecu ???
|
Quote:
|
14 Attachment(s)
topicul asta incepe sa o ia razna asa ca incerc io sa il readuc pe linia de plutire.
Cateva potze mai recente , unele masini sunt noi intrate, altele sunt veterane, iar altele lipsesc, oricum incepem sa crestem |
1 Attachment(s)
Surprize.... :lemon:
|
Quote:
|
TimTuningShow`ul cred ca e al nostru =))
|
ce am apreciat si data trecuta - entuziasmul - conteaza enorm
poate e momentul sa participati si la alte showuri cu stand de club si tot ce trebuie - masinile sint frumoase si trupa mi s-a parut unita |
ms CED dar momentan incercam sa facem rost de bani pentru a intra in legal.
Deabea dupa accea vom putea cumpara corturi si scaune si sa ne facem banner , tricouri;) Dar la showul de la timisoara venim cum putem:d Oricum sunt mai multe masini care merita vazute acum, multi si-au modificat masiniile, eu unu voi veni cu masina data doar in filler asa ca va fi WIP:D |
cu actele clubului nu e foarte greu - te ajut eu daca vrei - trebuie ceva bani pentru taxe iar in rest pentru standul clubului nu ma gindeam la ceva de fitze - se poate cu ideii frumoase si fara multi bani
|
da...am cam avea nevoie de ajutor in legatura cu intratu in legal...sfaturi...etc!!!iar dc se va tine....show la tm...stam mult mult mai bine ca si anu trecut...!!!
|
Quote:
|
Quote:
|
ced cred ca o sa fi si tu un membra shadow in curand ai si cu ce...e ok sa fi membru la doua cluburi ...nu?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:47. |
- Copyright 2026 4Tuning