![]() |
Re: Club Cielo
nu am nimic cu nimeni...dar...ziceam un exemplu...pt k asta nu se numeste membru...sau daca voua va place asa...sa fim 100 pe lista,20 prezento doar...era doar un sfat,regula/parere
|
Deci, pan al aurma, cei din Bucuresti se vor intani si ne-au promis poze.Membri care se vor vedea pentru prima data sunt: Diesel_Iq, sutiucristi si PetricaPTK. Le uram distractie placuta si sa aiba grija de ei si de masinile lor, sa nu faca ceva pe zapada asta...Deci, maine o sa ne delectam cu niste poze de la PRIMA REUNIUNE CLUB CIELO,pe Bucuresti
|
sa ma bata cucu daca stiu cum sa`mi pun sigla jos.
de 4 ani sunt pe forum si inca n`am aflat :P in fine...trebuie sa caut cum ar fi ok (dupa mine) sa arete sigla |
Sar si eu cu id-ul meu:cata_asd.
Nume real Catalin (Cata), 4tuning=> B-64-KTL. Asteptam poze si aveti grija ca a inceput iar sa ninga. |
Am si eu o intrebare, cum vi se par regulile, sunt ok?Daca nu va convine ceva, sa spunetzi ca sa nu se supere cineva apoi
|
din partea mea`s ok.
|
Si din partea mea este ok....Apropo...o sa fiu si eu la intalnire....merg cu Cristi.
Vb dupa ce ne intoarcem..cu poze bineinteles. |
vin si eu astazi daca reusesc sa scot masina din zapada......
|
Quote:
@Snapy : Vezi ca ai probleme cu axu glisor de la etrieri .acelasi lucru l-am patit si eu. Mergi cu cumparati un set pana nu ti se blocheaza de tot roata !!! |
Atentieeeee!!!!!! Daca Trece Singura De Pe Gaz Pe Benz La Mine Are Un Contact Imperfect La Siguranta De La Inst De Gaz
|
La butelie sau la ***u ala din bord?!
|
eu nu pot sa vin baieti ca momentan sunt in vacanta si abia la sfarsitul lui ianuarie ajung la bucuresti.dupa aceea facem intalnire cand vreti.eu o sa fiu prezent tot timpul
|
Vad ca se intind la discutii colegii nostri, nu gluma....asteptam cu nerabdare sa se spunetzi cum a fost si sa vedem si niste poze... :D
App, voi ati dezvirginat clubului...BV |
Deci pana la urma cine s-a intalnit din Bucuresti?! Se anunta ceva poze?!
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:12. |
- Copyright 2026 4Tuning