![]() |
Re: Femeia ...
OMG ! nu pot sa cred, iar se intampla
de la o gradina goala ... apar 2 lalele .. in acelasi TIMP ... :/ urasc chestia asta ... care a mai patit-o ? p.s: Vorba vine ca urasc chestia asta, dar.. e ciudat.. ba deloc, ba prea mult |
si daca iti spun ca eu am mai multe lalele..cam vroe 5 ..si nu stiu pe care sa o rup de la tulpina... ma crezi? norocu meu ca ele nu se cunosc si sper ca nu se vor cunoaste vreodata.. n-am nimic SERIOS cu niciuna..doar amagiri,chestii micutze dar importante, asta e .... traim !
ps: trandafiru meu de cand s-a ofilit .... mm am grija sa nu mai aduc trandafiri o buna perioada de timp |
Re: Femeia .....
Quote:
|
....sincer,de fiecare data cand cineva mi-a dat reject....roata s-a intors....si a urmat o perioada in care putea sa-i curga balele dupa mine...de un km dar nu ma mai puteam uita la el......astfel simtea si el cum e sa te simti ''reject''......nu doresc nimanui sa fie in situatia mea...sa fiu nebuneste indragostita de un baiat dar sa mi se dea reject pt k avea pe altcineva....
...sunt de parere k la faze de genul....desi persoanele in cauza ''raman prieteni''....ramane acel gust amar al unui raspuns negativ.... ....nimanui nu ii place sa piarda,nu?........asta inseamna sa se intoarca roata (in viziunea mea....),ALEKS...... |
Quote:
Si chiar de fiecare data roata s-a intors ??? |
...prietenii,pe langa faptul ca sunt prieteni.....t pot da de gol foarte usor....:-)
....(referitor la.....''ii curgeau balele dupa mine''..).... cat despre roata care se intoarce....asta e o lege a dreptatii care nu poate fii schimbata...dupa cum am spus...ea se intoarce mai devreme sau mai tarziu... |
Quote:
|
Lasati roata la masina si femeia cu femeile.Cand pica ,pica si daca nu pica ,cade :d.
|
abeee....
fetele care le avem pe forum sunt de nota 30 :) iar sasha e de azi luata >:) de mine :) |
Aprobat !!!
|
ce vede o femeie de 30ani la un pusti de 19? (cred ca atata are...)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
Quote:
poate fomeea e o dezaxata ca iri ... cine stie ? :D |
Quote:
:lol: :lol: :lol: |
poate are o slabiciune pt barbati tineri....
|
Quote:
:oops: :oops: :oops: |
| All times are GMT +2. The time now is 12:52. |
- Copyright 2026 4Tuning