![]() |
Re: Accidente Baia Mare
1 Attachment(s)
'seara
ceva de genul : "vazut intr-o parcare" cum zic aia pe wrecked-exotics. mi-a trecut prin neuron reclama aia la 206 cu indienii si elefantul. |
Azi am vazut`o pe drum.. langa semiluna :D mergea linistit nu avea nici o treaba :lol:
|
azi am vazut in fata la Neoset pe independentei un peugeot 206 (parca albastru inchis). cred ca a fost rasturnat, ii lipseste roata dreapta spate cu tot cu disc si e "cosmetizat" destul de binisor.
|
8 Attachment(s)
Un sofer a intrat astazi dimineata in jurul orei 2 intro teava de gaz de pe str.George Cosbuc, puteti sa vizionati urmarile
P.S scuze de calitatea pozelor sunt facute cu un telefon cu camera vga :D |
era o flacara aproape pana la etajul 2 cand au ajuns pompierii si baiatu a luat-o la fuga dupa ce a dat in teava de gaz,bine ca nu a explodat...
aseara pe la ora 20 in zona penny de pe victoriei a lovit un taxi de la galant o persoana daca mai aveti detalii |
mah, e criza la gaze, nu putea alege altceva , un copac, ceva???
acum fara gluma, bine ca a scapat nevatamat. |
am vazut mai devreme o corsa "aranjata" frumusel (no pictures).
|
pfff....nasol
|
2 Attachment(s)
Nissan GT-R , tunat de .........:)
|
pe la 2:30 cand am trecut pe acolo era blocata strada de politie si pompierii se luptau cu flacarile care ajungeau pana la etajul 2, cum zicea si adriano9
|
Mi-a spus unu' dintre martori ca soferul a fost scos din masina datorita persoanelor aflate la clubul din preajma( nu dau nume sa nu fac reclama :-P), pentru ca era bine sub influenta bauturilor alcoolice.....
|
1 Attachment(s)
azi in centru in somcuta. nu e chiar accident ca nu bustenii nu au cazut pe nimeni ... din fericire. doar circulatia ingreunata vreo 2 ore.
|
Ce pozitie are domnul agent.. :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:10. |
- Copyright 2026 4Tuning