![]() |
Re: E36 - Project MHT
Proştii dreacu' cu cine i-a învăţat să parcheze scuterele,santos i-ai înjurat bine măcar dacă tot ai fost acolo !?:lol:
P.S. Ce face M H T acolo aşa fără corason :lol: vine una turbată :lol: :yes: ?? |
nup,eu am fost subtil,altii ii injurau si bine le faceau
|
O pisica turbata.......8)
|
slab!!!:D:D:D
|
Quote:
|
boss ce mai se aude cu proictul;?;)bah am un chit complect turbo ptr tine daca vrei?
|
24 Attachment(s)
Masina este momentan desfacuta, iar cand o voi scoate pe strada va fi tot pe aspirat momentan. Asa cum am promis pozele de rigoare in care mecanicul sef isi exercita indemanarea.:-)
|
Un 2.5 alezat nu horica ? :rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2
|
mama cred k o sa fie destul de aspirata masina.....
|
Eu unu' tind să cred că va fi foarte "kompresată" maşina :lol: ,tot ce e posibil!
|
Cand am zis ca tot pe aspirat o voi scoate, nu am glumit deloc. Am facut bine ca am dat chiuloassa jos, deoarece am constat ca 7 supape de pe evacuare trebuiau schimbate, asa ca le voi schimba pe toate 12. Pierdeam ulei pe la distributie, deasemenea am schimbat ce era de schimbat.
|
Quote:
|
Nu pot da un pronostic cam cat as scoate din acest motor pe aspirat, nu de alta dar calutii putere pe aspirat se castiga foarte greu. Ramane de vazut cum va trage masina, sunt optimist si eu zic ca va trage mai bine decat inainte.:-)
|
Despre ce capacitate cilnidrica vorbesti tu ? :D:D:D
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:23. |
- Copyright 2026 4Tuning