![]() |
Re: E36 - McMate's new coupe
SE VAND ROTILE URGENT 800 e CU TOT CU CAUCIUCURI ! http://piese-auto.anunturi-auto.4tun...ia-189623.html
|
Quote:
|
yup :)
|
1 Attachment(s)
Un update: am ridicat tevile unde erau prea jos si le-am imbracat in azbest pentru ca acum vin f aproape de podea , si ca sa fiu sigur k nu voi avea incidente :)
|
cum mai e pisica mate? ceva nou la ea...poate un film?..:)
|
momentan nimic, film VIENRI LA ANTENA 3 (5 sept) ore 23.10 VA FI UN AMPLU REPORTAJ DESPRE TUNING, UNDE VETI VEDEA SI MASINA MEA
|
frumoasa pisicutza mate pardon rechinu cum ti-l botezara..superb
|
foarte tare mate! felicitari pt masina! te-am vazut si la saloane si cand te dadeai de-a latu si pot sa spun ca sunt impresionat! ai muncit la masina asta cu suflet si se vede! felicitari inca odata!
p.s. in leg cu emisiunea, eu am inteles ca ai spus ceva de modificari la 1.8is adus d la 140 la 190(filtru,toba,cip)? eu stiam ca ai 2.5 pe ea ca am mai urmarit threadu...care e legatura? |
Quote:
|
Quote:
|
da, asta era, sincer am omis partea in care a zis de 2.5 :rolleyes2, si atunci ma intrebam de unde naiba a mai scos 40cai din is :D
|
Quote:
BTW Mate, ma bucur ca inca n-ai vandut masina.... si sper sa nu o vinzi... pt ca e o bijuterie :) |
tare rau masina am vazut-o live la buzau!
|
Frumoasa masina ai ,da bine la tv :)
|
2 Attachment(s)
2 poze de la buzau
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:01. |
- Copyright 2026 4Tuning