Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Masinile VOASTRE preparate de noi (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/5499-masinile-voastre-preparate.html)

EvLSant0S 02-09-05 02:58

1 Attachment(s)
Pfffff ... e 4 dimineatza .. : /
scuze daca nu ies bine insa .. la ora asta n-ai ce sa ceri ;)
sper sa iti placa totusi , te salut

si daca-mi permiti sa-ti dau un sfat, sincer iti recomand , de banii care-i bagi in Spoilere si in praguri , sa-ti cumperi 4 jante smechere rau de tot ..
asa masina va arata intr-un mare fel , daca ii pui spoilere si praguri .. insa jante oha .. masina va arata URAT .. si bani ptr jante banuiesc ca .. nu vei mai avea ceva timp .. asa ca parerea mea e sa iei niste jante smechere si ai rezolvat problema , spoilere dupa ..
parerea mea
acum ..
sper ca ... apreciezi munca baietilor .. or sa-ti mai faca cativa masina ;)
salutare amice
p.s: tipu cu tico , chill, esti next in line ... ;)
p.p.s: ptr cei care au aruncat cu cerinte mai in spate , si masinile nu au fost lucrate, in numele Design Team`ului imi cer scuze , e greu .. cu timpul .. si etc.
insa va rugam frumos sa mai \" cum ar zice romanu , bagatzi o fisa.. \" si sa mai puneti o data pozele aici .. si sa asteptati ... pana ies pozele .. salutare

EvLSant0S 02-09-05 03:53

2 Attachment(s)
dupa cum spuneam
uite a doua poza

de fapt a doua si a treia poza
sper sa te conving ...
mai bine ii tragi niste jante tari , o lasi mai jos , o folie , si gata.. ai rezolvat problema , ai o masinutza frumoasa foc ..
giugiuk :D
decat spoilere si etc fara jante ..
scuze ptr calitate .. e tarziu , e 5 . De abia mai vad. . .

steaua23 02-09-05 09:21

eu te cred ... ca mai bine arata cu niste jante decat cu 2-3 spoilere aruncate p'acolo.
dar problema e alta: spoilere cc 10 mil asa ... jantele cc 800 de E pe 17 + cauciucuri ... sare lejer de 1000 de E.
totatlly offtopic: cam cat ar costa niste arcuri care sa lase masina mai jos :P?

c i k y 02-09-05 09:33

1 Attachment(s)
pentru topser->man ti-am lucrat masina,sper sa iti placa si sper sa fie realizabila :arrow:

c i k y 02-09-05 10:26

1 Attachment(s)
4 steaua

steaua23 02-09-05 10:31

thanx all :)

topser 02-09-05 10:38

2 Attachment(s)
@maskt - mersi mult man ! e cea mai realizabila...sa vedem...
@soricelu - mersi mult !
Imi cer scuze ca nu am pus pozele aici dar am zis ca daca le-am mai pus odata nu are rost sa incarc forumul !
ok le pun :

c i k y 02-09-05 11:19

Re:

Quote:

Originally Posted by \"topser\"
@maskt - mersi mult man ! e cea mai realizabila...sa vedem...
@soricelu - mersi mult !
Imi cer scuze ca nu am pus pozele aici dar am zis ca daca le-am mai pus odata nu are rost sa incarc forumul !
ok le pun :

ma bucur ca-ti place si sper ca iti vei indeplini visul :wink: bafta

rossi_upb4 02-09-05 16:37

2 Attachment(s)
sunt mai nou pe aici! am incercat si eu ceva. e prima daca cand pu mana pe photoshop...si stiu ca voi o puteti face mult mai bine.incearca cineva?

EvLSant0S 02-09-05 18:26

Re:

Quote:

Originally Posted by \"rossi_upb4\"
sunt mai nou pe aici! am incercat si eu ceva. e prima daca cand pu mana pe photoshop...si stiu ca voi o puteti face mult mai bine.incearca cineva?

Initial am vrut sa te injur :oops: , credeam ca ai postat .. offtopic ca sa fiu finutz ..
dar .. se pare ca m-am inselat ... pana maine o sa ai cateva variante din partea celor de la DESIGN TEAM ;)
asa ca fii cu ochii pe forum maine ;)

p.s: TOPSER & STEAUA 23 , sper ca sunteti multumiti ....

EvLSant0S 02-09-05 18:32

Re:

Quote:

Originally Posted by \"steaua23\"
eu te cred ... ca mai bine arata cu niste jante decat cu 2-3 spoilere aruncate p'acolo.
dar problema e alta: spoilere cc 10 mil asa ... jantele cc 800 de E pe 17 + cauciucuri ... sare lejer de 1000 de E.
totatlly offtopic: cam cat ar costa niste arcuri care sa lase masina mai jos :P?

serifule , te roaga eu frumos ca .... intrebarea asta s-o adresezi pe cealalta sectiune , si anume Tuning by Request acolo te vor ajuta cativa baieti ;)
fa un topic acolo , si ca sa nu fiu nesi ... sa-ti raspund la intrebare ..
sa stii ca jante gasesti si mai lejer de 1000 ..
deja pe la 4-5 toate ;) gasesti ceva frumos, daca stii unde sa cauti ;) noi .;)
iar la caucioace pot spune ca te poate ajuta eu ... ;)
la arcuri nu ma bag ca-s | | ... sry
bafta sefule

p.s: io-te ca sa-ti usurez munca si mai mult
https://www.4tuning.ro/forum/viewforum.php?f=126
uite aici intrii si intrebi
misto construit sistemul asta nu ? destepti baietii care l-au gandit :P
aici vi le facem .. vedeti produsul :) dupa care intrebati acolo cam ce si cum ..
sau invers ;)
bafta

topser 02-09-05 19:03

sunt f multumit santos !

EvLSant0S 02-09-05 19:46

Re:

Quote:

Originally Posted by \"topser\"
sunt f multumit santos !

ma bucur , cand mai ai nevoie de ceva de genul ... spune-ne .. si vom face tot ce putem ;)
te salut

steaua23 02-09-05 20:50

k man. thanx ;)

c i k y 02-09-05 20:53

haideti cu masinile la preparat baieti !!! :yes: tocmai acum cand sunt liber nu am ce sa prepar....haideti,curaj!

All times are GMT +2. The time now is 12:07.

- Copyright 2026 4Tuning