Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Baia-Mare (https://forum.4tuning.ro/439-baia.html)
-   -   Intalnirea Baimarenilor ! (https://forum.4tuning.ro/439-baia/54773-intalnirea-baimarenilor.html)

razvyrulz 05-12-08 23:16

Re: Intalnirea Baimarenilor !

Quote:

Originally Posted by robbyxX23 (Post 1905074)
am stat prin parcare de la 10:00 cam pana la 10:25.. cam asa, apoi am plecat la Petrom la suc/ceai/etc.. :lol: la 11 a mers pana acolo #GroupieLuvva dar a spus ca nu era nimeni..

MAMA ei de treaba ;))) io putin mai iute ca el ;))

TRE' numere de telefon :P ... sa nu facem de astea pe viitor :P

ariciul 05-12-08 23:29

Quote:

Originally Posted by razvyrulz (Post 1905084)
MAMA ei de treaba ;))) io putin mai iute ca el ;))

TRE' numere de telefon :P ... sa nu facem de astea pe viitor :P

eu am fost pe la 23.05 cand miam luat prietena de la real si nu era nimeni acolo. poate data viitoare stabilim de joi unde ne vedem si la ce ora. numa bine:-)

Soche 06-12-08 01:34

pai era scris pe forum ora 10 parcare praktiker. Ce trebuia mai clar de atat? La 10 fix eram 3 masinia acolo. La si 25 neam saturat de asteptat in frig si am mers la Petromu de langa real. Tare prompti sunteti. Poate data aviatoare va organizati mai cu sarg :))

M I V E C 06-12-08 08:53

poi bai ce agitatie ca au fost doar 3 masini,,,si iara zic, atunci cand altii mergeau la intalniri, vai nici nu stiati de forumul asta,,,

SpeeDBreaker 06-12-08 08:57

Mivec te rog eu frumos, hai sa n`o mai ardem aiurea pe threadu` acesta, s-a mai discutat o data aceeasi problema(intalniri, tuningul in bm, etc.)si nu s-a ajuns nici unde.Ms!
P.S:Poate se face ceva frumos vinerea viitoare, si ne anuntam mai multi.:-)

razvyrulz 06-12-08 10:07

Quote:

Originally Posted by Soche (Post 1905242)
pai era scris pe forum ora 10 parcare praktiker. Ce trebuia mai clar de atat? La 10 fix eram 3 masinia acolo. La si 25 neam saturat de asteptat in frig si am mers la Petromu de langa real. Tare prompti sunteti. Poate data aviatoare va organizati mai cu sarg :))

problema e ca nu am putut veni mai iute ;))

razvyrulz 06-12-08 10:08

Quote:

Originally Posted by M I V E C (ex.R M B) (Post 1905383)
poi bai ce agitatie ca au fost doar 3 masini,,,si iara zic, atunci cand altii mergeau la intalniri, vai nici nu stiati de forumul asta,,,

asa si?

huber_bm 06-12-08 11:00

sper ca data viitoare sa ajung

TRX 06-12-08 11:04

Quote:

Originally Posted by M I V E C (ex.R M B) (Post 1905383)

Nu cumva tu ai inventat gaura la macaroana , mersu` pe jos si cainii cu covrigi in coada. Daca lumea te respecta , nu tre` s`o arzi la modu` : aroganta maxima. Pur si simplu vei intra la categoria : agasant. Am inteles, tu ai fost primu`n toate. NU ne mai amintii

huber_bm 06-12-08 12:09

:)) bine zis

3SGE 06-12-08 12:24

Quote:

Originally Posted by Soche (Post 1905242)

Pai atunci fa scandal la cine a zis ca o sa mearga si nu au mers, nu la toata lumea.

Soche 06-12-08 13:05

Quote:

Originally Posted by GroupieLuvva (Post 1905611)
Nu cumva tu ai inventat gaura la macaroana , mersu` pe jos si cainii cu covrigi in coada. Daca lumea te respecta , nu tre` s`o arzi la modu` : aroganta maxima. Pur si simplu vei intra la categoria : agasant. Am inteles, tu ai fost primu`n toate. NU ne mai amintii

Amin ! :clap:

Quote:

Originally Posted by 3SGE (Post 1905717)
Pai atunci fa scandal la cine a zis ca o sa mearga si nu au mers, nu la toata lumea.

:)) Hai mamaica ca nu se lua nimeni de tine :lol: nu fi suparat :-P
Nu ma refeream la toti, dar am zis ca o sa fie un obicei si incepuse bine, foarte multe masini iar a 2-a intalnire 3 masini am ramas :rolleyes2

3SGE 06-12-08 14:01

Quote:

Originally Posted by Soche (Post 1905768)
Amin ! :clap:

:)) Hai mamaica ca nu se lua nimeni de tine :lol: nu fi suparat :-P
Nu ma refeream la toti, dar am zis ca o sa fie un obicei si incepuse bine, foarte multe masini iar a 2-a intalnire 3 masini am ramas :rolleyes2

Imi pare rau ca nu am reusit sa ajung prima data la intalnire, saptamana trecuta dar e mult prea devreme sa organizati inca una , la doar o saptamana distanta. O sa fiti doar voi.

M I V E C 06-12-08 15:26

Quote:

Originally Posted by SpeeDBreaker (Post 1905387)
Mivec te rog eu frumos, hai sa n`o mai ardem aiurea pe threadu` acesta, s-a mai discutat o data aceeasi problema(intalniri, tuningul in bm, etc.)si nu s-a ajuns nici unde.Ms!
P.S:Poate se face ceva frumos vinerea viitoare, si ne anuntam mai multi.:-)

incercati sa urmariti prognoze meteo, ca pe ploaie, cred ca cel mult 3 masini vor fii la intalniri.
Quote:

Originally Posted by razvyrulz (Post 1905521)
asa si?

poi ce vrei sa iti mai zic, ca vad ca esti mai greu de cap, (am sa iti trimit un desen) ca poate atunci nu mai intrebi : asa si??

Quote:

Originally Posted by GroupieLuvva (Post 1905611)

pe tine nici nu ma pot supara, stim amandoi dece, si apropo alea erau inventate deja,,,,, deci eu am inventat uleiul pt pila, si burghiul cotit.

razvyrulz 06-12-08 17:22

Quote:

Originally Posted by M I V E C (ex.R M B) (Post 1905951)
incercati sa urmariti prognoze meteo, ca pe ploaie, cred ca cel mult 3 masini vor fii la intalniri.

poi ce vrei sa iti mai zic, ca vad ca esti mai greu de cap, (am sa iti trimit un desen) ca poate atunci nu mai intrebi : asa si??

pe tine nici nu ma pot supara, stim amandoi dece, si apropo alea erau inventate deja,,,,, deci eu am inventat uleiul pt pila, si burghiul cotit.

Multumesc de aprecieri, astept desenul pe mail ;))

All times are GMT +2. The time now is 06:23.

- Copyright 2025 4Tuning