![]() |
Re: Tipe la volan...
Horguem pune ceva poze cu masina pls!!!! am vazut k ai schimbat....nu spun ce sa fie secret!!!;)ps: scuze de off topic!
|
Quote:
|
pai cik o sa fie vreme nashpa zilele astea...deci mnoah...
|
Eu plec la nunta, sper ca sambata dimineata, ca vreau vineri sa vin iar in parcare :D
|
Vedem vineri care e miscarea,si ne hotarim atunci.Nici acum nu am ink nr p masina!!!!:x :cry: Daca nici p vineri nu le primesc nush ce fac tot we fara ...
|
pai eu zic ca in 25 ne vom cam da seama ce va fin 26 desi nicodata nu se stie , vezi in 20 ce era la Budapesta
|
Quote:
|
...ms mult d tot :D ...ce m-as face eu fara voi????Ink sper...:shock: desi cred k fortez limitele prostiei...in fine,vedem miine...si ne hotarim si in leg cu programul d we ;)
|
Quote:
:) |
...eu la botez :???: ....tu ai fost al' mai destept...
|
Me zback around, da nu apuc sa citesc mai nimic de pe topicuri pe aici .Cine ma pune la curent cu evenimentele?
|
...nu ne-am mai stropit k s-a stricat vremea :cry: ...in rest am primit nr p Suzie :D ...si sper sa ne intilnim,si sa pot sa va dau vesti bune ;)
|
he heee... marea ta dorinta s-a indeplinit :D , acum poti alerga suzeta cum vrei tu :)
|
Stai sa vezi tu alergatura cind ajunge chipu' si restul ;)...desi nici asa nu pot sa ma pling,ai dreptate!:D
|
Ooops, acum o sa se potriveasca si mai bine fraza din semnatura ta, Trixi ;)
Si masina va avea mai multa atitudine :D |
| All times are GMT +2. The time now is 08:13. |
- Copyright 2026 4Tuning