![]() |
Re: Logan 1.6 Ambition vs. Cielo Executive
Quote:
NICIODATA !!Ca asa e lumea :roll: Cu postul asta al tau,nu mai trebuiesc alte comentarii. |
Quote:
Eu n-am de unde sa-ti dau exemple cu Cielouri,fiindca nu prea i-a cautat lumea in cur cum ii cauta la Logan si nici nu stiu,dar stai linistit ca mai mult ca sigur sunt o gramada de Cielouri rasturnate pana in prezent dar nu a bagat lumea de seama,cum baga la Logan,ca de,e masina straina,nu se compara cu a noastra,in loc sa ne mandrim cu ceva,stam sa-i pupam in cur pe toti strainii cu masinile lor. |
eu am rasturant slk la peste 180km la ora in curba (cei din craiova stiu)...deci daca vrei se poate
(am iesit doar un pic speriat din masina fara pic de zgarieturi) iar cum am mai spus loganul este peste cielo chiar daca este sifoner pe roti |
Quote:
1.nationalist 2.mediocru; adica ne multumim cu putin, coboram deliberat stacheta de standarde sus mentionate numai pt a putea spune ca facem masini si ca "masina nationala" nu a murit. Si da pupam in cur pe toti strainii cu masinile lor PT CA SUNT MAI BUNE CA "MASINA NATIONALA" |
Quote:
dupa ce romanul sare de la traditionala directie la din traia jmecherea care o invarti cu un deget normal ca multi ca sa se sparga in figuri cine stie cum o fi tras de volan ca idiotul si iti zic eu ca daca vrei or ce masina se rastoarna si chiar legat de chestia asta mai era un baiat care rasturnase la viteze mici mai multe tipuri de masini deci nu cred ca te ajuta cu ceva daca iti zic locul si vitezea la un cielo dar o sa ma interesez si poate reusesc eu sa iti zic si mai detaliat despre el (accident) dar ideea e sa lasati loganul in pace ca e o masina ff buna sau cel putin pt tara noastra |
ce parere aveti de franele celor 2 masini?
loganu are ABS iar cielo nu. stie careva distantzele de franare la cele 2 masini? |
Quote:
doar pt ca suntem in romania nu trebuie sa avem masini care sa se compae cu cele din occident ? nu am inteles ... si faza cu directia ... cei care au trecut de la dacie la una straina ... la ei d c nu s-a intampalt astfel sa traga ca nebunii de directzie .. si sa se rastoarne ? si acuma stiu ca nu ii nimeni nebun sa incerce ... da` ar fi intesesant un test ... in aceeasi curba ... cu aceeasi viteza .. in aceleasi conditzii ... cielou` (ca despre el vorbim acuma in prinicipal ) ... nu s-ar rasturna pe cand loganu` ar fi cu rotile in sus de o groaza de ori ... bine bine , ca si alte masini se rastoarna ... probail ... da` nu in aceleasi contitii ca si loganu` ... ;) |
Quote:
Executive`ul are ABS;) |
are ABS?cand puii mei i-a pus si lu' asta? :) atunci e si mai interesant!sincer sa fiu parca,parca banuiam ca are si Executivul dar nu am vrut sa ma fac de cacao :) si uite k tot m-am facut? :P oricum asa e mai interesant
|
Nu are nici un ABS CIelo, nici airbag-uri(in varianta romaneasca de la noi, nexia a avut), va spun asta 100%!
|
In schimb unele variante vin acum cu SiDi pleier si jante din aluminiu
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Voi cred ca aveti dreptate, noi ar trebui sa ne multumim cu Loganul, sa il ridicam in slavi, alaturi de coruptia din Romania(cu care ar trebui sa ne complacem), alaturi de birocratia din romania, ce rost are sa ajungem la nishte standarde din strainatate, ce rost are sa avem si noi o masina k-lumea; mai bine avem una proasta dar macar stim ca este a noastra.
D c sa ne mai chinuim sa intram in UE si sa ajungem la anumite standarde, mai bine avem un jaf de masina care se intampla sa pice piese de pe el si la 2000 de km (am prieteni care i s-a dus contactul la 2000 km si mai am un prieten care i s-a dat calc peste cam la 2500 km). Ce rost are sa ne uitam in curtea altuia ca face masini bune, mai bine ne uitam in curtea noastra si ne vedem de "jafurile" pardon masinile noastre!!! D c 70% din oameni care au Logan spun ca este bun??? Pt ca au avut berlina inainte si fata de berlina este o imbunatatire considerabila. DAr de aici pana la a avea o masina de standarde europene mai avem destul; ganditi-va la asta!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 23:50. |
- Copyright 2026 4Tuning