![]() |
re: Top speed indicat de bord pe Dacia (posibile erori, fară limită de km)
moare la 170?? ba ce nebun esti tu.. se vede ca esti nebun dupa nova.. eu m-am dus cu solenza 195 pe bord..
|
1 Attachment(s)
1.4 MPI
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Cred ca a vrut sa zica 1.5 Dci..
On: 160 cu golan 1.4 mpi 3,5 persoane :lol: ( 0,5 var'mea .. are 1 an :D ) + o tona de bagaje :rolleyes2 |
Quote:
|
dacia berlina 98 carburatie, benzina,singur in masina, benzina ordinara 95 de petrom,motor 1.4 , 5 trepte....acul era intre 145 si 150...as fi fost curios viteza reala masurata pe gps
|
Quote:
|
cu berlina 2001,injectie 165km/h pe la 4500/5000 turatii
|
va certati degeaba pe aici ca din cate stiu eu viteza cea mai mare atinsa de o dacie a fost 200-210 parca de Dacia aia de bucuresti(model 2000)aurie si care era urmata de B 34 SGM pe autostrada si dadeau fleshuri la un opel speed.... parca era galbel opel-ul,parca erau pe autostrada bucuresti pitesti(am vizionat filmarea dar de mult pe cand traia dacia SGM si ar fi posibil sa ma insel in anumite privinte dar filmul circula pe net,oricum cine vb mai des cu robert sgm il poate ruga sa posteze filmul daca il detine.sa ma corecteze morcov sau chiar robert sgm daca intra pe aici.
|
azi am fost cu dacia din brasov fap-ul 180 1.4 turbo
|
185 pe ceas cu logan 1.4 nou.
|
1 Attachment(s)
Aproape 170(in talon viteza maxima 160) cu supernova mea de 156000km pe A2 cu inca 2 persoane in masina si rezervoru cam 3/4, in spatele meu era un logan, care cand m-am pus pe banda 1 a m-a depasit...era DCi cu i rosu :).
|
ma bag si eu...
dacia din 97 cu motor forjat dat pe ulei 155 cu asfalt ca in palma si putin in vale :D cu un subaru forester dinasta nou la 140 deja era barca dacia sa asezat putin mai bine skoda octavie I dhl motoru parca 105 cai 180 km pana in 4000 rpm masina nu avea parchet de drumuri grele |
Quote:
faci o confuzie. era dacia nova FLY. viteza maxima atinsa cu o dacie depaseste bine de tot 210, deci, din nou faci o confuzie. bafta |
| All times are GMT +2. The time now is 05:45. |
- Copyright 2026 4Tuning