Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Probleme cu PC-ul (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/47781-probleme-pc.html)

Ingerasul99 23-06-09 10:43

Re: Probleme cu PC-ul

Quote:

Originally Posted by xenon_bn (Post 2429644)
incearca si asta

Pe scurt: Īn directorul Windows\system32 se află 2 fişiere WgaLogon.dll şi WgaTray.exe. Se redenumesc (nu se pot şterge) aceste fişiere (de exemplu īn WgaLogon.old şi WgaTray.old) şi apoi restart

Asta a fost primul lucru care l-am facut!

dolb 23-06-09 10:47

eu nu va ajut pe cei care nu sunteti atenti.

akaware 23-06-09 11:03

1 Attachment(s)
[QUOTE=clawmvp;2428936]poate fi si de la microsoft uua bus driver

daca ai sp2 instaleaza asta :
http://claw.0x0.ro/xD/hdaudio-/kb888111xpsp2.exe
si spune-ne ce s-a intamplat.
daca ai sp3 urmeaza pasii de aici ca sa faci modificarile necesare in regedit :
http://boredsysadm.blogspot.com/2008...-hd-audio.html
apoi instaleaza patchul si revino cu un reply :)
Bafta

Poi..am incercat sa instalez programu..si imi da eroarea asta..cred k tre sa instalez windowsul iar..

clawmvp 23-06-09 13:32

asta e prima oara cand o vad :) , spatiu pe disk ai ? incearca sa salvezi patchul pe alta partitie si incearca iar , posibil sa ai si virusi, din ce vad eu in screenshotul atasat de tine nu ai un av instalat, instaleaza-ti si un av.
bafta

Ingerasul99 23-06-09 15:07

Din cate se pare , una din solutie a mers, Multumesc frumos pt indrumari!Dau o bere la malu marii daca va faceti aparitia.

FLAME 28-06-09 19:41

1 Attachment(s)
alta problema cu al meu pc:rolleyes2...nu stiu de ce,dar cand vreau sa salvez o poza de pe google sa zicem,nu imi salveaza poza .jpg .bmp sau orice alt format.mi-o salveaza firefox document(ca si cum mi-ar salva link'ul pozei) si ma enerveaza sa pun extensia .jpg la pozele pe care le salvez.ce as putea face?(mentionez ca nu se intampla la taote pozele pe care le salvez):rolleyes2..atasez si o imagine ca sa vedeti despre ce e vorba

IONUT-GBP 28-06-09 20:25

Quote:

Originally Posted by FLAME (Post 2445098)
alta problema cu al meu pc:rolleyes2...nu stiu de ce,dar cand vreau sa salvez o poza de pe google sa zicem,nu imi salveaza poza .jpg .bmp sau orice alt format.mi-o salveaza firefox document(ca si cum mi-ar salva link'ul pozei) si ma enerveaza sa pun extensia .jpg la pozele pe care le salvez.ce as putea face?(mentionez ca nu se intampla la taote pozele pe care le salvez):rolleyes2..atasez si o imagine ca sa vedeti despre ce e vorba

asa patim majoritatea nu esti singuru :)

dolb 28-06-09 21:25

Quote:

mie imi salveaza corect, in fine..daca ai probleme..dai click dreapta si dai VIEW IMAGE ..si apoi SAVE ;)

kiry 28-06-09 23:46

Quote:

incearca sa dai un clear private data (CACHE in special, grija la parolele salvate sa nu ma injuri dupaia) poate poate!:rolleyes2

FLAME 29-06-09 07:18

Quote:

Originally Posted by kiry (Post 2445789)
incearca sa dai un clear private data (CACHE in special, grija la parolele salvate sa nu ma injuri dupaia) poate poate!:rolleyes2

am dat clear si degeaba..tot nu merge

AerosoLL 17-07-09 13:20

Am si eu o problema. Fac ce fac la comp si in C imi apar screen shooturi(foarte multe)la ce am facut + un fisier in care arata programul ora si ce am scris(de exemplu pe mess).Iar daca stai cu C-ul deschis nu-mi mai apar.Este destul de stresant sa sterg toate pozele alea. Ma poate ajuta cineva ?

gboy 19-07-09 23:42

ce antivirus / antispy folosesti ?, mai mult ca sigur ai vreun troian care-si face de cap in calc tau...

incearca sa rulezi Superantispyware sau Malwarebytes' Anti-Malware, le gasesti pe net, daca nu te descurci, da un PM

AerosoLL 20-07-09 06:44

cred ca mai simplu e sa reinstalez windowsul. Ce antivirsul mi-ai recomanda?
Oricum voi scana cu toate programele poate ma scuteste de reinstalatul windowsului :)

gboy 20-07-09 11:34

eu folosesc nod32 v4, ultima versiune si nu am probleme...parerile sunt impartite aici, altii zic ca nu e cel mai bun, dar eu peste tot il instalez pe unde apuc si nu au aparut probleme...

AerosoLL 20-07-09 17:42

am folosit cele 2 programe si acum totul merge perfect. Mersi mult !

All times are GMT +2. The time now is 21:52.

- Copyright 2026 4Tuning