![]() |
Re: Indragostit pana peste cap ?
Dap! am postat la " Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o" . Astep incurajari, sfaturi pt k acum sunt o leguma.
|
faza e ... ca eu acuma nu`s indragosti deloc de tipa cu care is ..
imi place sa stau cu ea .. da` nu simt nik special pt ea ... si cred ca ea deja incepe sa puna prea mult suflet ? ce sa ma fac ? ce sa fac cu ea ... ps acuma nu i pot da papucii ... ca are niste examene importante ... eventual dupa ele ... astept sfaturi .. pareri ... alea alea ... asa ca punti-va mintea la contibutzie pt mine ... pls .. :D |
Asta cum de mi-a dat papucii cand eu sunt in sesiunea de examene?Dar nah.Fetele pun prea mult la suflet. Mai bine asteapta dupa...ai putea totusi sa-i dai de inteles k vrei sa pui punct, sa o faci sa inceapa sa te urasca.
|
spark ... se vede ca tii si tu la ea ...
ca altfel nu te gandeai la binele ei inainte sa ii dai papucii ... nu ? :p |
moaaaa iar m-a luat flama sa mor eu...
este vorba de o fata de 16 ani frumoasa foc,intepata la greu si de treaba... acum sa vad cum o sa o scot la capat... |
frati-tau stie :)
atat iti zic: 1. bafta 2. ai grija ce faci ;) |
Quote:
18ani...da nu-i blonda...:shock: nu stiu cum de s-a intamplat:lol: :shock: si e tot fotomodel din cate am inteles...:shock: iar pic de fraier:lol: :lol: :twisted: sau nu;) |
Quote:
da` ziceam ca parca lipseste acea scanteia magica ... u know .. ;) sau aia o sa apara pe parcurs ? in fine .. mai am ceva timp sa ma gandesc ce voi face in continuare ... |
Quote:
esti baiat destept...te descurci tu ... |
Quote:
incerc sa evit pe cat se poate esecul sa dea domnul ca o sa reusesc... dar mi-e frica sa nu orbesc si sa ma gandesc doar la ea, ptr ca imi voi dezamagi prietenii mai mult ca sigur si nu vreau asta...doamne ajuta...dar mai este o problema...:( |
Nu buna treaba cu fotomodelele.My ex e fotomodel si...nah. Astea cam au gargauni la cap... cel putin asa mi se pare.Mai bine una care e cu capul pe umeri si cu picioarele pe pamant, dar mai....putin aratoasa,decat un fotomodel.Acum asta e doar parerea mea.Dar fete bune care nu sunt fotomodele mai sunt. Cu fotomodele e altceva.... se cred cu un pas mai sus k baietii de rand si ele asteapta un nenea Iri k sa zic asa k sa le dea totu pe tava.
|
si fosta mea e tot fotopwlea mea:):)
asta e...imi place ce e frumos:))))))) |
Quote:
Sper ca nu vorbesti de bere'a BECK'S:lol: Cica se produce de mai mult de 18 ani:lol: Fotomodel bineanteles arata super bine:shock: :D |
fotomodel nu-i neaparat = cu figuri... si nici nu-i obligatoriu sa arate super bine, am eu multisoare exemple de fotomodele cu nimic mai sus decat multe tipe normale, de pe strada...
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:52. |
- Copyright 2026 4Tuning