Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Propuneri orase (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase.html)
-   -   Targu Neamt (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase/46777-targu-neamt.html)

andreyutzu 10-04-10 20:30

Re: Targu Neamt

parerea mea e ca a iesit o super intalnire...felicitari baietilor pentru eforturile depuse si pentru initiativa de a face o intalnire asa mai mare...noi baietii din Pascani ne-am simntit foarte bine si o sa incercam sa onoram toate invitatiile primite de la voi...cu respect baietii din Pascani

o n i x 10-04-10 20:40

Noi ne-am simtit foarte bine.
Multumim de invitatie si gazduire.

iustin o sa te rog sa imi lasi un id intr-un mesaj privat.multumesc

Bafta!

Vatty 10-04-10 22:02

frumos...pacat de vreme ca daca nu stateam si noi mai mult....oricum sper sa se mai organizeze,si sa nimerim vreme frumoasa:D...mai are cineva de gand sa mai organizeze ceva??(mai incolo)

Ali_ump 11-04-10 00:56

Mult succes in ascensiune...speram sa formati o comunitate numeroasa acolo la TG NT. Eu de mult sustin ideea de a forma o comunitate si la Tg Neamt si vad ca se misca bine treaba!
Doar imi pare rau ca nu am reusit sa adun mai multi oameni de la noi care sa vina in sprijinu promovarii intalnirilor si comunitatii cu nucleul deja format de la voi!
Sper pe viitor sa fim mai promti si mai multi de la Piatra Neamt si nu uitati ca oricand sunteti bineveniti la noi la intalniri!
Vom mai face escapade, vine vara si cu siguranta ne vom mai vedea tot in numar mare asa:) ca e frumos.
Urmatoarea intalnire sper sa o organizeze cei din Roman si sper ca si voi sa raspundeti apelului cat mai mult! Asteptam un semn de la Romascani;)

Asa ca o rugaminte ca nu am apucat sa cunosc pe toata lumea ...fiecare cate un mesaj privat la mine cu Id-ul de mess sa va am acolo in "baza de date" si localitatea sa va mai anunt cand se intampla una alta, o deplasare ...etc;)

Lucian_3003 11-04-10 08:43

3 Attachment(s)
viitoarea bara....nu am reusit sa o pun pt ca nu sa uscat complet si trebuie sa ii pun si folie in fata8) deci pe data viitoare;)

AnDrEiCa 11-04-10 09:01

Quote:

Originally Posted by Lucian_3003 (Post 3266697)
viitoarea bara....nu am reusit sa o pun pt ca nu sa uscat complet si trebuie sa ii pun si folie in fata8) deci pe data viitoare;)

Parca asa mai merge ,cealalta bara care o ai pe masina ,parca e din topor,nu are nici o forma,sper sa nu te superi pe mine ,

Lucian_3003 11-04-10 09:07

Quote:

Originally Posted by AnDrEiCa (Post 3266723)
Parca asa mai merge ,cealalta bara care o ai pe masina ,parca e din topor,nu are nici o forma,sper sa nu te superi pe mine ,

nu ma supar colegu...si eu stiu ca era nasoala dar atunci abia invatam sa lucrez cu fibra si aia era facuta fara matrita.....asa inveti8)

fant0mas112 11-04-10 16:55

Ma bucur ca toata lumea s.a simtit bine in ciuda vremii.
Sper ca urmatoare invitatie care o vom face va fi in poligonul care urmeaza sa.l amenajam.....atat pt liniutze cat si pt drift(si ne vom putea desfasura in voie fara a avea gaia pe cap).

Un id pt cine vrea poze => fuioaga13

"SA CRESTEM MARI"

valyh 11-04-10 16:58

sa il amenajam odata...sa ii taiem pamblica....
poate asa o sa vina mai multi....

"SA CRESTEM MARI"

KDTT 11-04-10 17:18

salutare si bine v-am gasit!!!sper sa ma primiti printre voi pt ca am inceput sa ma simt bine in "comunitatea" voastra.si ca sa intru direct in subiect vin si eu cu o propunere:sa-si faca si fetele profiluri sa putem lua legatura intre noi si sa ne organizam frumos si cu partea gastronomica a intrunirilor.ms mult.bafta baietzi!

valyh 11-04-10 17:22

Quote:

Originally Posted by KDTT (Post 3267894)
salutare si bine v-am gasit!!!sper sa ma primiti printre voi pt ca am inceput sa ma simt bine in "comunitatea" voastra.si ca sa intru direct in subiect vin si eu cu o propunere:sa-si faca si fetele profiluri sa putem lua legatura intre noi si sa ne organizam frumos si cu partea gastronomica a intrunirilor.ms mult.bafta baietzi!

bine ai venit pe forum....

nu e o idee rea cu fetele...trebuie comunicare in primul rand si unitate...

Fuioaga13 11-04-10 17:36

Daca tot lucrurile i.au amploare si pe tg nt m.a gandit ca ar fi mai bine sa.mi schimb user.ul pt ca asa ma stie lumea (si de ce nu, cum am patit ieri baietii din pascani ma strigau Fantomas :) ).
User.ul fant0mas112 este inca valabil dar i l.am dat unui prieten.

Mc pt intelegere.

"SA CRESTEM MARI"

valyh 11-04-10 17:38

adevarul e ca era un pic cam aiurea....eu nu am avut probleme:D

Fuioaga13 11-04-10 17:39

Multumiri KDTT(Alice) si Paulei pt ieri ca ne.ai bagat sub nas si noua o aripioara si un carnacior.

"SA CRESTEM MARI"

buddy_lexx 11-04-10 17:40

felicitari baieti pentru intalnire! sa cresteti mari si sa fiti uniti ca asta cont cel mai mult!
imi pare rau ca nu am putut ajunge... am vrut dar a fost o problema de comunicare la mijloc (trebuia sa ma sune un prieten si ... nu m-a sunat).

All times are GMT +2. The time now is 15:41.

- Copyright 2026 4Tuning