![]() |
Re: Roman
WRC`ule ti-am vazut Corsa in parcare la Roman-Voda,vineri,pe la 12...ma duceam la liceu :) Arata bine masinuta :)
|
da..si la piatra mi se pare ca a fost..:P
|
Quote:
au fost lucrari pe strada aici la mn , si nu a fost net tot weekendul, i'm back now >:) |
Gatha mah ?!? nu mai zice nimeni nimic ?!? Hai sa incepem cu un subiect ... sa punem poze cu masini "tunate" sau masini "puternice" din roman . destul de interesant zic eu.
cine incepe ?!? |
da,idee f buna,pacat ca n-am camera acum :( ... oricum ar fi de urmarit masinile lui razvan anania, mai este acel S600l AMG, Omega alba
|
S600 AMG lu nashu` tau turoag :> AR trebui sa aduci niste poze frumoase :>
|
Am sa fac eu rost de pozele cu S600L AMG :) cat de curand :)pana atunci voi mai saritzi cu poze :)
|
9 Attachment(s)
Gata si cu pozele ... am facut rost doar de 4 poze de la interior cu s600L AMG , o sa mai revin cu altele :) aaa , si inca niste poze cu niste masini frumusele de pe la noi. :)
|
Calibra aia sa moara visi daca o stiu :)
|
Calibra aia apartzine unui romascan care ii plecat in grecia , la vara o sa vina cu ea acasa :) sper
|
1 Attachment(s)
O poza cu interiorul de la calibra , ce ziceti ?
|
Quote:
|
Da , insa mi se pare putin kitchios volanul ... :)
|
imi place cum e interiorul ... dar parca ar fi mers niste scaune sport ;)
|
Da ... si inchise la culoare .. pielea bej nu da bine cu plasticurile negre si albastre ... am sa ii instiintzez parerile. :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:26. |
- Copyright 2026 4Tuning