![]() |
Re: Bacalaureat 2008
Haideti cu notele ... Ce ati facut ? Numai 10 vreau sa aud :D
|
Quote:
am inteles de la cei care au fost pana acuma, ca e ok. Se dau note mari, daca areti ca sti ce vorbesti e lejer. :D sa speram |
Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeee
Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeee Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeee Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeee Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeee Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeee Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeee Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeee Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeee Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Am Luat 7.50 A Mai Mare Medie Pana La Ora Asta !!!!!!!!!!!!!!!!! |
La romana oral ?
|
pe mine ma intrebi ? daca da, raspunsul este da
|
Quote:
|
bravo Daniel :) faci cinste la mare :D
|
Multumesc frumos .
Numarul 84 , comisia 2 , ce a mai rea comisie ...... daca apucam la comisia numarul 3 luam 10 :) Facem si cinste cand ajung la mare . Bafta multa si mult mult noroc celor ce inca nu au dat |
Bafta & Succes la cei care dau BAC
hai baieti sa vedem cu ce note mari va laudati:-) |
Biletul 15,ceva cu Costache Negruzzi -am luat 10 :D
|
bv dragos1989 tine-o tot asa sa speram ca si celelalte note vor fi la fel de mari:-)
|
9.50 ,biletul nr 5 :D
|
BILETUL 17 :dance:
|
profesor examinator 1 -- 10
profesor examinator 2 -- 10 ---------------------------- media 10 :D :D :D |
Quote:
la mine a fost o faza comica.. am avut o supraveghetoare mai tanara si mai buna si una mai baba si mai grasa :lol: si tinerica mi-a dat 10 ca a zis ca i-a placut si baba cica 'nu hai sa mai ii punem intrebari'; si tinerica cica 'nu ca mie mi-a placut ca a argumentat, nu s-a emotionat, a indeplinit baremul si ii dau 10' si ete asa a tacut baba :lol::twisted: si am luat 10 : 10 - 10 :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 04:26. |
- Copyright 2026 4Tuning