![]() |
Re: Cea Mai Urata Masina A Momentului
ce e cu mine ? :D:D
|
M-am uitat si la pozele cu Avantime acum ...
Parerea mea e ca nu are niciun ... desen. Mi se pare nasoala rau. De fapt, mai toate cu spatele ala mi se par facute fara cap ... maine-poimaine or sa faca masini cu spatele sinusoidal. :lol: |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
eu nu pot intelege ce poate fi aspectuos in asta... pare o amfibie:))
|
mie imi place si e foarte foarte practica! .. amphe..ai vazut-o in penultima emisiune de la topgear?
|
mai, n-a zis nimeni ca nu e practica. interiorul e foarte tare. dar e FOARTE urata!!
oricum, dupa cum s-a mai zis, e gustul meu :)) si fac pariu ca daca m-as sui intr-una si as merge cateva sute de km m-as indragosti, pentru ca pare genul de masina extraordinar de placuta la drum. dar as incerca sa nu ma uit la ea cand ies din ea:)) |
nici nu iti inchipui cat de multa lumina intra in interior! te simti fresh .. e super senzatie! este o masina extraordinara..destul de good lookin' dar din pacate au anulat productia :(
|
s-a stopat productia... cam 2-3 ani s-a fabricatg... oricum gasesti pe mobile.de destule de vanzare
|
1 Attachment(s)
aceasta masina (pontiac aztek) este votata ca cea mai urata masina din america de nord
ii sustin |
s-a mai vorbit de aztec... e jalnica de la cap la coada
|
seria 3 sedan e90 mi se pare oribil
|
2 Attachment(s)
:-? See any resemblance ?
|
doamne... e urata cu spume!
intrebare: ei nu vad cand fac o masina urata? aici deja... nu cred ca mai merge fraza: "gusturile nu se discuta" :| |
incearca si ei sa iasa din tipar :) si reusesc dar ... nu cum ar trebui :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:49. |
- Copyright 2026 4Tuning