![]() |
3 Attachment(s)
Inca 3 poze cu "noua" furca si stadiul de tuning:!::oops::D
Ms D.Y ¬ sunt nou pe forum.In seara asta m-am inregistrat:oops: Sper sa va placa ce am lucrat pana acum |
Re: Pentru pasionaţii de biciclete
Quote:
Quote:
Quote:
Ai grija.. dai edit, daca mai vrei sa scrii ceva sa nu faci 1000 de posturi.. este EDIT in dreapta jos dupa ce ai postat. Intra pe acest topic si uitete pe acolo. Click aici. |
5 Attachment(s)
Astazi am mai cumparat o cutie de chit si am mai lucrat cate ceva.Vopseaua e curatata de mai mult timp , iar urmatoarea va fi un galben-taxi:D.Imi cer scuze daca am deranjat cu prea multe postari.Am mai spus:sunt nou pe forum:lol:.Imi cer scuze inca o data.Sper sa va placa ce am mai lucrat.Mai am o problema:ultima gaura pe care am astopat-o(de langa pedale),pe acolo trecea cablul de la schimbatorul de foi.Oare merge sa dau o gaura cu bormasina fara sa afecteze ceva?Astept raspunsuri!!!Iti multumesc inca odata D.Y ¬.Esti singurul care mi-a raspuns:D
|
Quote:
Eu nu inteleg ce vrei sa faci cu chestiile alea cu chitul. De ce ai facut asta? Unde vrei sa ajungi? Poti sa dai gaura da vezi sa nu atinga cablu. |
Quote:
|
Se vede ca esti un tip de treaba.Chestiile alea,la final,cred ca vor arata foarte frumos,asa mi-a venit in minte sa fac(+ ca am vazut si un filmuletz pe youtube:https://www.youtube.com/watch?v=tynU_ZKNYdw ,si mi-a placut cum arata).Pe suprafetele plate de pe cadru , vreau sa pun niste stikere misto(nu m-am gandit inca la ceva,as vrea niste pareri).Si ms pentru sfat.
|
Quote:
|
Quote:
|
Mareo,m-am uitat putin la profilul tau si vad ca te pricepi la d'astea cu chit,vopsit etc.Bravo!!!Imi plac machetele tale:D.O sa vezi ca o sa iasa ceva super,chiar daca zici ca nu stiu sa vopsesc:sad:
|
Quote:
Quote:
Eu zic ca trebuia sa o sudezi de la inceput fara sa te mai chinui cu chit. Sau daca voiai ceva mai special eu acum am vazut anuntul unui baiat care vinde carbon. |
foarte, foarte fain stickeru ala... banuiesc ca vrei si tu tribale. vad o pensula si un borcan cu vopsea pe acolo, sper ca nu ai de gand sa le folosesti. o fi si asta tuning. poate ii faci un eleron ceva. am mai vazut la cineva care si'a pus muzica, leduri, neoane. precis va fi cea mai tare!!!! spor la munca..
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote: