![]() |
Re: E36 - coupe SXL
Quote:
AM SA Pun poze cu masina cand va fi gata ....aici se pare ca activitatea s-a restrans ! |
Faci nişte lucruri al naibii de interesante.
Ce culoare doreşti să-i tragi? Ar merge ceva care să pună în evidenţă toată munca celor de la Dandu. Cu Merc-ul ce ai mai făcut? Ai nişte poze de actualitate? |
12 Attachment(s)
Quote:
cam asta este starea actuala a masinii. Mercedesul s-a vandut de mult pt suma de 4500 de euro ! |
Superba !!!
O vedem pe 16?? |
Quote:
cu siguranta nu ! dar anul acesta ies cu ea .... daca nu vine zapada pana in Decembrie si nu ploua in weekenduri , garantat ies sa ma plimb cu ea...o astept ca pe o domnisoara virgina de 10 luni :))))))))) Anul acest chiar nu scapa ! |
1 Attachment(s)
Am avut de ales in aceasta vara :
Oz Futura . Oz Mito. Oz Breyton. Ac Schnitzer type 1. Oz Cromodora. si am ales........Custom BBS... 9 fata et 15 gume 205/40 Hankook S12 Evo....... 11.2 spate et 25 gume 215/40 Hankook S12 Evo.... Buze de 3inch pe fata , buze de 4 inch pe spate. Multumesc Anvelope Nfs ! |
Eu cred că ai ales bine .
|
Quote:
Dabia astept sa o vad gata. Jantele sunt :shock:. |
Nu s-a restrans activitatea, te-au urmarit pana acum "doar" 77.200 de oameni.
|
Quote:
Sunt putini care traiesc sentimentul pe care il traiesc eu ( sa astepti o masina 10 luni)... Zilnic s-a muncit la masina ( am primit si inca primesc poze in fiecare zi ) dar am renuntat sa le mai pun (m-am saturat de barfe si mancatorie ). Doresc doar sa mentionez ca masina are lacul asemanator cu un geam , reflexia perlei este superba , nu am absolut nicaieri chit (exceptand pe eleron )... Zilele acestea incepe montajul , mai sunt 2-3 saptamani si o iau acasa. |
Quote:
Bravo!!! |
14 Attachment(s)
Etrieri vopsiti garnituri , aerisitori , toate inlocuite .
Discurile Textar noi. S-au montat bijuteriile de BBS pe masina . S-a vopsit grila , urmand ca bara fata / spate + praguri sa intre si ele la vopsit pana miercuri . Si...incepe distractia , montajul ! Va las niste poze aici. Si apoi.....cea mai mare surpriza.... INTERIORUL ! |
Dacă din poze arată bine , în realitate oare cum se vede ?
M-ai surprins plăcut la culoarea etrierilor și "profunzimea" vopselei, de pe caroserie. Deliciu! |
Quote:
Felicitari pentru masina....si toata munca depusa |
1 Attachment(s)
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:35. |
- Copyright 2026 4Tuning