![]() |
Re: Piese tuning!!!
Salut. Pentru un cielo... Stopuri clare, pleoape albe, grila neagra cam cat ar costa( pret pe fiecare produs separat) si cum pot intra in posesia lor?
|
Nu aduce spoilere, praguri, eleroane.
Stopuri pentru Astra G Carravan ai ceva? Pe leduri? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
Quote:
|
3 Attachment(s)
@wasted am discutat pe topicul tau...
@blondu_mm Ce te-ar interesa??? Pot sa iti aduc faruri, stopuri, semnalizari laterale etc. @blondu_glf 2 Nu ma pot baga sa aduc scaune din cauza transportului... nu am masina mea de transport si nu pot exagera. Aduc ce e mai mic..faruri, de astea... @s3by Plasmele sunt ca cele din poza? Daca da, pretul este de 80 de euro @andrei_hrz Am plasme la 80 de euro si la 110 cele de la InnoParts. Pun si poze.. @TheMaax Nu sunt faruri cu angel eyes pentru Fiesta @boncea Pentru Renault 5 nimic |
atunci zi ce modele de faruri de golf 2 ai si in cat timp le aduci
|
pentru un VW
salut as vrea si eu poze cu faruri (nu conteaza de care ) si niste preturi pentru un VW PASSAT din 94......si as putea cumpara cate unu pe rand sau obligat amandoua?..astept rasp...si in cat timp le pot avea....eu sunt din roman, judetul neamt....ms...ciao;)
|
salut...ma intereseaza si pe mine faruri pentru un VW PASSAT din 94 ...nu conteza ce modele ...poze si pret dak se poate ...si se dau numai la set sau si separat?....ast rasp....
|
piese tuning 1,8 8v de vw ai?
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:26. |
- Copyright 2026 4Tuning