![]() |
re: Top speed afisat de bord (posibile erori +5,+40km/h) in masina personala !
2 Attachment(s)
gata am facut filmulet dar trebuie sa imi iau card reader(vineri)
ps treaba cu butonul si cheia la min ajunge la 7000rpm :) |
215 Km/h - VW Passat Variant 1.9TDI 115CP (stock)
|
Polo GTI (1.8T - nu stock, 2006): 250km/h. Poza o sa pun mai incolo... ;)
|
sal la baietzi...am reusit si eu sa imi iau inima in dintzi si sa trec de 230 de km /h cu MASINA ULTIMA DATA ..AM AVUT OCAZIA SA AM DRUM PINA bucuresti si pe autostrada am dat si eu mai mult ..250 km /h pe autostrada..masina se comporta bine avand in vedere ca are 23 ani... am trecut pe carnetzel in drum spre bucuresti a6 nou seria 5 vreo 3 mertzane..si mandria mea un seria 7:)) porsche for life..:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
|
1 Attachment(s)
Max Speed din partea lui Mirciu pe o super nova ;)
|
eu cel mai tare am mers cu un golf 5gti modificat electronic si cu evacuare cat-back 270 kmh
|
1 Attachment(s)
poftiti domnilor filmuletul :)
vizionare placuta :) |
220 km\h cu astra h a mea
cel mai mult am mers cu un prieten cu motorul :D 280 (zici ca ma evaporam asa ma simteam) si cu un tov cu un golf 5 GTI 260 |
210km/h .. Vectra A 2.0i 8v
|
200km/h Clio 1,5 dCi 80 Cp
|
Quote:
eu aveam 160-165 la 3500 rpm cu motor de 1.5 dohc si nu eram in blana da nu mai aveam unde sa ii dau k intram in curba asta pe benzina iar de cand i-am pus gazul e puturoasa rau pe benzina mere mai bine p gaz la 3000rpm am 115 km/h cu consum redus iar cu volum mare la consum la 4000 aveam 153km/h da consuma frate ziceai k e avion imi pare rau k nu am si poze sau filmulet ceva da acum am si masina faramata si cu codul asta rutier imi e cam frik sincer sa o calc am dat in radar cu 28 km peste limita si era sa pierd permisul si nu ma mai risc :( deci cei cu espero de 1.8 dati cu incredre k ia mai mult alt top speed: 215 cu peugeot 206 cc asta vara veneam de la falcea si ma tineam scai de unu cu un m3 si la un peco unde am oprit amandoi m-a pus sa ii arat motorul k nu credea k e stas cu logan 160 si mi-a fost frik sa ii mai dau k nu imi placea cum s clatina un oltcit la 130 gafaia motorul.credeam k iese prin kpota cu dacie 1300 120 cu cielo nexia cu 2 usi de germania 195 da era modificat audi A4 primele modele 180 si mai putea da nu avea unde sa ii dea.eram cu un pr si cam atata imi aduc aminte restul mers legal :D k sunt amenzile mari amenzile k amenzile da cu permisul nu ma joc |
bai lasati ma prostiile cu top speed Logan 210 :lol: mor de ras cu aberatiile astea. Du-te si repara-ti kilometrajul, ca e defect rau.
top speed cu masini personale: - primul Cielo (din '96) 175 km/h, de ziceam ca se dezmembreaza (rotile neechilibrate, jantele strambe, geometria nefacuta...) - Dacia 1310 din '99 140 km/h (eram incepator si mi-a fost frica mai mult) - VW Passat din 2000 (1.9 TDi 125 cp, cutie cu 6 trepte) 220 km/h - Audi 100 A6 din '96 (cutie hidramata, motor v6 160 cp) 235-240 km/h - Dacia 1300 din '80 140 km/h (mers in paralel cu un peugeot caruia ii emrgea corect km), nu mai fac in viata mea asa ceva cu un cazan :lol: ziceai ca decolez, se ridicase botul si directie...zero. - Cielo din 2006 (nou) 160 km/h pe A2, mai mergea, dar era masina noua...1000 km facuti cu ea. Toate top speedurile astea cu masina aproape goala. Cu mai mult de 2 oameni in masina se simte diferenta. Asa ca lasati vrajeala cu 210 km/h cu Loganul, cu 4 persoane in el. Poate un 1.6 16v sa ia 210 maxim maxim, doar soferul in masina. Logan cu motor de 1.4 e printre cele mai lente masini pe care le-am condus :lol: (exceptand Dacia 1310, ca 1300-le era usor modificat la carburator). Nu era masina mea, am mers mai mult in oras cu ea si nu am i-am dat mai mult de 110 km/h cu ea... |
Toyota Yaris - 1.0 an 2003 .. top speed 134km/h
BMW 320i - 2.0i 24v - top speed 215 km/h |
banica alex, detaliaza la yaris :) mi se pare o senzatie extrema sa-i dai top speed la masinuta aia
|
mda .. cam asa e .. mergeam spre Branesti si vroiam sa vad cat pot sa-i dau .... si cand am ajuns pe la 134km/h am incetinit ca ma apropiam de un BMW .. cred ca ajungea pe la 140km/h .. foarte fiabila era masina aia .. si sa vezi ce demaraj aveam cu ea .. 'mi era frica doar sa nu iau vr-o groapa la viteza aia ca zburam sigur
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:33. |
- Copyright 2026 4Tuning