![]() |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Mie mi se pare chiar simpatic :lol: N-aţi văzut cāte femei avea lāngă el ? :shock: Vreau şi eeeeeeeu !!! :lol: :lol: :lol: :lol:
|
gabi. .. n-ai vrea petarde d'alea care vorbesc numa' cu \"fa!!!!\" ;)
am priceput gluma ta :P da' asta e de tot caca-ul... nu stiu cum de nu i-o fi putin asa...rusine de el :P |
|
Re:
Quote:
|
hahaaaaaaaaaaaaaaaa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: cred ca a durut`o :D
|
e simplu ...era sinucigasa ... :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
super tare frate :lol: :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
Anyway, am rās copios cānd am primit linku' ăla ! :peace: |
as incepe eu o polemica vis-a-vis de tigani si manele gabi...da' nu cred ca are rost...
oricum pe langa scarba provocata numa' sa vad prost-gustul omului, m-a si incantat prostia...in plus...macar daca ar fi asa vedeta, daca si-ar face un site .ro creat mai profi un pic :) |
Re:
Quote:
|
Ora de educatie sexuala : profesorul trebuie sa plece si il lasa responsabil pe Bula. - Bula, te las pe tine, dar sa fii cuminte.! Vine profesorul dupa 10 minute si gaseste toate fetele dezbracate: - Ce se intampla Bula ??? - Practica la fete Mai vine iar profesorul dupa 10 minute si gaseste toti baietii dezbracati: - Acu' ce se intampla Bula ??? - Practica la baieti ! Mai sta profesorul ce mai sta si vine iar. Acu' elevii fac sex pe banci : - Bula, e scandalos !!! - Dom' profesor, acu' le-am dat lucrare de control. - Bine, Bula ! Vede profu' doi poponari in spate: - Da' cu aia ce e Bula ? - I-am prins copiind si le-am schimbat subiectele. - Aha. In ultima banca unu facea laba : - Bai, Bula ! - Ala e baiatu' directorului. I-am dat mai usor...
:lol: :lol: :lol: |
deci taranu ala cu remus talent plm .. ala e manelist inrait .. vai de capu meu ce poze are shaw .. mi mi`ar fii rushine sa ies pe strada dupa ce mi`ash face un site d`ala :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:57. |
- Copyright 2026 4Tuning