![]() |
Re: dacia mea
Quote:
|
asteptam atunci ..poate poate ..:twisted:
|
Quote:
|
18 Attachment(s)
rak...ms ...
iar pt nerabdatori :)) uite si cateva poze.... inca nu am apucat sa il vopsesk...dar vi le arat cum arata inainte si cum arata in momentul actual :D |
pt ce ai pus pzoa cu tn ? :))))))) noah hai saritzi cu parerile... .. da sa nu va aud de kitch ..
|
man.......sincer acum "mai vii de acasa"!!e absolut SUPERB spoilerul;);)multa bafta in continuare:D:D
|
ms ms >:D< ....noah hai ca io va las pe voi sa comentatzi....io ma pun la somn.... sper sa vad mai multe comm la dimineatza:D:P
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
ms.....poi sper ca pana la sfarshitul anului...mashina sa arate ca in urmatoarele schitze :D:P
|
Misto desenele! Sa vedem daca iese pana la sfarsitul anului ceva :D
|
prinde contur :D .. o sa iasa interesant daca faci dupa schita aia :twisted:
|
14 Attachment(s)
deci....poze noi cu bara pe fatza.....
iar baiatu` s-a apucat astazi sa faca pregatirile pt vopsire:X pozele vorbesk....incet incet :X |
copil bolnav ce esti.. baga baga .. vin maine sa vad . .cum decurg lucrarile.. :D :P
|
din pacate...nu am garaj......de aceea lucrarile vor decurge umpic mai greu :D.....dar m-am gandit ca daca finisez putzin cate putzin....cam intr-o luna...eu zic ca termin de finisat:D
asa ca ..."subsemnatu" adik eu....vreau sa ma apuc serios de treaba.....maine ...as vrea sa finisez partea de jos a aripii spate....si usha stanga spate...sper ca vremea sa tzina cu mine..va voi tzine la curent cu lucrarea:D |
mingea in porbagaj are rol stabilizator in curbe la viteze mari.. :)).. noah maine vin sa te ajut .. :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:22. |
- Copyright 2026 4Tuning