![]() |
:lol: :lol: :lol: poi stiam cai cayenne ala si maranello am zis.... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
|
dar nu stiai ca e si turbo :P :twisted: :twisted: :twisted:
|
:lol: :lol: :lol: poi de unde sa stiu...?? :lol: :lol: ca toate is la fel ..tobele difera.. :P :P
|
pai vezi... nu ai stiuit deci tot un punct ai.... si daca mai obiectezi ti-l iau si pe ala pt proteste si te si suspend 3 etape asa ca... :chillpill
|
ok..gata tac..trebuie sa ma multumesc si cu unu nu mai zic nimica.. :lol: :lol: :twisted:
|
mdeah... ai dreptate mariane... nush cum dreq de nu am observat :lol:
|
ASTAZI AM RAMAS TOTAL BUIMAC...
PE MAGHERU, LANGA ORIENTAL CLUB MANELE, GHICITI CE ERA PARCAT... MDA, VA ZIS EU: UN FERRARI F40... UNA DIN CELE MAI RARE MODELE... AVEA NUMAR DE USA. SUPERBA MASINA. CRED CA ACOLO VA RAMANE MULTA VREME, PARE LASATA DE IZBELISTE. MERITA SA VAD DUCETI S-O VEDETI. MERITA !!!! |
hondare...f40 care lai vazut tu..nui f40 ...ii o replika... :wink:
|
Nu as prea crede...
:roll: :roll: :roll: De ce zici asa ??? |
poi pt ..ca sa mai discutat..despre masina..asta..wyx a aflat..cai replika..wyx ii baiatul cu porschele 911 turbo...
|
dc nuh...
cine ar lasa de izbelishte un F40 veritabil? :?: |
Care se ocupa cu pozele pe acest site ???
Eu zic sa dati o tura pe acolo, ca doar e in centru, si sa faceti ceva poze, ca eu nu am digital. Sa puneti pe site, sa se mire romanii... Tare rau masina, plangi langa ea... Sa vedem daca e Ferrari original. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: |
eu as trage o fuga..dar sunt cam de parte..ar fi super fain niste poze..
|
Eu am vazut-o masina are numai trei roti!!!!!! Si arata cam batuta de soarta! Nici eu n-am avut posibilitatea s-o fotograf.! dar e super
|
Stai mane calm ca nu are trei rotzi...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Pe spate stanga are roata slim de rezerva... Dar cum este cata mai aripa... Nu se vede !!! :P :P :P Am trecut si azi sa ma uit la ea... Imi mananca zilele... E mai frumoasa ca o fata in ziua nuntii... LOVE AT FIRST SIGHT... M-am indragostit... Pe bune... :twisted: |
| All times are GMT +2. The time now is 09:09. |
- Copyright 2026 4Tuning