![]() |
Re: dacia logan pro tuning EXCLUSIVE din baia mare
Quote:
|
chiar acum am vorbit cu robert la telefon...si nu-mi vine sa cred ca s-a ajuns la asemenea discutii pe un forum...marin te cunosc, te respect dar nu cred ca trebuia sa speli lucrurile in public...
p.s.: am auzit ca interiorul a iesit beton;) |
singurul lucru de care imi pare rau este acesta, dar ce sa fac nervii mei sant la pamant la tel. nu mi-a raspuns ieri cand a curs picatura care a umplut paharul si pe moment am simtit ca este singurul mod de al pedepsi.Cand am vazut ieri furtunele care umblau dea lela pe sub bord[nu era suficient ca din 10 guri de aeraj am ramas cu4]iar usile din spate nu se inchid sub nici o forma acuma cand este tapitat tot,ca sa inchizi usile trebuie sa faci salasi multe altele[daca ma cunosti te rog sa vi sa vezi]daca asta inseamna beton nu mai am nimic de spus
|
chiar imi pare rau sa aud asta...Mult prea frumoasa masina ,ca sa se duca dracu tot acum.Sper sa o rezolvati cumva,si ca banii care i-ai bagat pana acu sa nu fie bani cheltuiti aiurea si sa ai o satisfactie,macar la final,chiar daca tre sa astepti mai mult dupa asta.
|
Quote:
|
Quote:
|
marine ! eu zic doar un singur lucru!maine i-mi aduci masina in 5 zile o ai gata montatata ramas!cat despre functionalitate vreau sa-ti spun ca ai avut 7 guri de aeraj si din care sau anulat 2 deci au ramas 5!!!!! intradevar am facut o greseala de calcul la bancheta spate si usile momentan nu se inchid de bancheta ce am aranjat deja cu koffa (tapiterul).va modifica lateralul banchetei din spate sa se inchida masina .
in rest nu stiu ce sa mai spun cu cine cat valoreaza in pro street tuning!parerea mea despre remus este ca e un om deosebit eu am crescut impreuna de la 2 ani . nu ne-am certat suntem in continuoare prieteni !!!zilnic ma intalnesc cu el radem si glumim impreuna !singurul motiv pt care am hotarat sa ne despartim este ca nu sunt multumit de ce am reusit sa realizam impreuna in 6 ani de lucru greu! eu sunt o fire mai ambitioasa si ciuda celor scrise de niste persoane necunoscute de mai sus eu i-mi vad de treaba si vom vedea rezultatele lucrarilor . |
Quote:
|
2guri la parbriz, 2la picioare ,2lageamurile laterale,4frontal=7 sau10
|
Eu zic sa le mai dai o sansa si o daca o sa se tina de cuvant in 2 sapt masina o sa fie gata..Si eu masina in service si stau de o luna si 2 sapt, si la mine a fost doar de umflat aripile si s-a lucrat cu tabla, ce e un pic mai greu..Oricum e nevoie de rabdare ceea ce tu ai avut destula din ce ai spus, dar eu zic sa le mai dai o sansa..Bafta..Nu cunosc pe nimeni personal..
|
"vad ca foarte multa lume asteapta interiorul,dar spre dezamagirea multora nu veti mai vedea poze pt.ca mie ca si proprietar mi rusine in ce hal a ajuns aceasta masina"
sunt curios cum vei justifica aceste vorbe dupa ce vor vedea oamenii rezultatele. si vom vedea rezultatele de la competitii. |
Quote:
P.S. latra in continuoare in vant!!!!! |
daca tuning inseamna doar frumos nu si util atunci eu ma las de acest hoby care pe cat de costisitor este eu credeam ca si utilitatea are un rol important.Iar ironia care mai nou te caracterizeaza Roby,in ce ma priveste te rog las-o deoparte, nu mai intretine aceasta situatie neplacuta dintre noi,ca sa nu regreti[nueste o amenintare]este un sfat
|
Eu zic momentan sa se calmeze spiritele..nu e chiar frumos mai ales ca-s doar vorbe fara dovezi... pt ca noi cei de pe forum avem nevoie de DOVEZI daca tot se vorbeste aici treaba asta ! voi intradevar stiti ce ati facut cum ati facut ce se intampla ..dar noi putem trage concluzii tampite din lipsa de dovezi !
Deci, niste poze ar fi cele mai potrivite din prezent(umflata fibra si alte chestii de care aduce proprietarul aminte) si poze cand se va termina totusi masina (daca va mai fi lasata pe mana lui roby) |
sa incep cu inceputu:
- nu stiu ce s zic al cui a fost proiectu sau al cui nu e (despre loganu alb), de aceea nu o sa comentez despre asta,dar stiu ca roby a fost singuru care si-a "pierdut" timpu sa mearga cu masina la toate show-urile,pe banii cui,nu prea conteaza si nu cred ca a putut sa-si bata joc de masina,ca daca era asa isi batea joc de munca lui,k logic daca ii facea ceva knd era el plekt cu masina el platea,nu altcineva.iar cand e vorba despre un proiect,cred k pune suflet 100%. drept dovada nu stiu care ar venii 600 km sa ia masina a unui client ca sa o faca. masina mea e la roby,a venit sa o ia din Buc,ma sunat cand a ajuns si a 2 zi era in service cu ea,ca de knd a plekt masina avea probleme cu un rulment,iar roby s dus sa-l schimbe; a pierdut cateva ore doar ca sa-mi faca mie masina - nu era obligat sau de datoria lui,dar a facut-o pt ca pune suflet in ceea ce face si vrea sa iasa perfect. -referitor la plimbatu cu masinile prin oras. nu am auzit pe nimeni sa se planga ca a mers roby cu masinile lor nush cati zeci de mii de km. cand o sa vina un client si sa zic ca asa e si sa si dovedeasca,atunci sa comentati. despre ce a patit loganu alb. cred ca daca chiar e ceva ce tine de roby (greseala de-a lui), o va repara. mi-a aratat cand a venit la Bucuresti ca a gresit cu ceva,se lipise niste fibra pe masina,dar sunt sigur ca a rezolvat-o sau o va rezolva. nu il mai atacati asa aiurea ca pana acum spre surprinderea voastra nu s plans nimeni de lucrarile lu roby si a lu remus,ba din contra am auzit numai cuvinte de lauda despre ei de la cateva persoane care nu se cunosc intre ele. deci sper ca toata lumea s calmat si ca nu mai comenteaza nici un aiurea ca altfel se lasa cu avertismente. deja unu din cei care comentau aiurea a fost banat 1 sapt. urmeaza si altii; vorbesc foarte serios. asa ca : fiti CALMI. |
| All times are GMT +2. The time now is 17:45. |
- Copyright 2026 4Tuning