Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tulcea (https://forum.4tuning.ro/356-tulcea.html)
-   -   Masina mea (https://forum.4tuning.ro/356-tulcea/33608-masina-mea.html)

flmoise 14-09-09 08:10

Re: Masina mea

Quote:

Originally Posted by kenzor (Post 2635816)
opelul lui magnifiqo..imi cer scz frate ca te'am tinut atata.

te bagasi in zid magule?

SAVYN 23-09-09 16:11

5 Attachment(s)
Din nefericire, de cand am primit masina, n-am apucat sa fac prea multe cu ea, din cauza "crizei". Sper totusi sa-mi revin din iarna si sa ma apuc de treaba. Nissanu l-am vandut si Citroenu... ala ramane practic pentru Bucuresti.

mikafly 29-12-09 15:16

Quote:

Originally Posted by SAVYN (Post 2663284)
Din nefericire, de cand am primit masina, n-am apucat sa fac prea multe cu ea, din cauza "crizei". Sper totusi sa-mi revin din iarna si sa ma apuc de treaba. Nissanu l-am vandut si Citroenu... ala ramane practic pentru Bucuresti.

Frumoasa masina mai....ti-am zis ca imi place....se conduce frumos....e placuta.....pacat ca nu face drifturi.....dar oricum ar fii nu asta e destinatia ei.Sa ai grija de ea......ne vedem de revelion!!!....

Eugen_TL 08-09-10 14:49

1 Attachment(s)
O poza mai de Doamne ajuta. :lol:

Express 08-09-10 20:30

Intrebare de blonda ca tot am vazut EVO-ul ala.

Am vazut un TAXI evo10. Vi se pare normal asa ceva? Cum sa faci un EVO taxi. Un logan, un matiz, astea masini de taxi...Strica masinile alea degeaba :oops:

Brian 08-09-10 21:46

Express daca l`ai vazut in tulcea, nu e evo taxiul.. e un mitsu lancer 'normal', diesel :-)

Express 09-09-10 21:42

Era EVO10, nu lancerul ala care a fost lovit.

Dennis_TL 11-09-10 09:01

n-ai vazut bine

Express 11-09-10 18:14

Ok :)

flmoise 11-09-10 19:47

Quote:

Originally Posted by Express (Post 3651304)
Ok :)

cred ca stiu lancerul respectiv...era gri metalizat inainte, diesel, si dupa proprietar de la 100 si ceva cai ajunsese la 250 cu vre-o doua power boxuri(multumesc lu dumnezeu ca a avut bani doar pentru doua ca altfel aduna vre-0 1000).
but it's lancer allright!

Geox` 13-09-10 10:29

1 Attachment(s)
.....

SEJ 14-09-10 15:20

Quote:

Originally Posted by Express (Post 3644309)
Intrebare de blonda ca tot am vazut EVO-ul ala.

Am vazut un TAXI evo10. Vi se pare normal asa ceva? Cum sa faci un EVO taxi. Un logan, un matiz, astea masini de taxi...Strica masinile alea degeaba :oops:

Cred ca ar trebui sa studiezi diferenta dintre Lancer si Lancer Evolution (EVO), adevarat ca editia X-a de Lancer/Lancer Evo se aseamana destul de mult la aspect, dar pe langa motorizarea 2L turbo 295cp, tractiunea integrala, si body kit a EVO-ului X este mai scurt si mai lat decat Lancerul... mai mult de atat EVO se duce undeva la aproape 50.000 euro nou... cine ar face taxi cu o masina de 50.000 euro, si chiar daca ar face cu o masina de valoarea asta sigur ar fi S class :-)

Geox` 14-09-10 16:03

La categoria taxiuri mai deosebite putem incadra Mercedes E 200(parca,nu ma pricep la mercedes-uri)care are pe portiere armani ,versace etc... :lol:

mikafly 16-09-10 08:26

Quote:

Originally Posted by SEJ (Post 3657623)
Cred ca ar trebui sa studiezi diferenta dintre Lancer si Lancer Evolution (EVO), adevarat ca editia X-a de Lancer/Lancer Evo se aseamana destul de mult la aspect, dar pe langa motorizarea 2L turbo 295cp, tractiunea integrala, si body kit a EVO-ului X este mai scurt si mai lat decat Lancerul... mai mult de atat EVO se duce undeva la aproape 50.000 euro nou... cine ar face taxi cu o masina de 50.000 euro, si chiar daca ar face cu o masina de valoarea asta sigur ar fi S class :-)

Corect.......si chiar daca ar incerca sa faca taxi cu ea....nu cred ca ar avea prea mare succes...ma refer financiar deoarece consuma cam mult in oras.......si nu cred ca se mai urca cineva in maisna daca pui pretul pe km la 10 ron.....
Oricum nu este o masina pretabila de taxi......e destul de scumpa....prea rapida ....prea rigida.......mai bine se preteaza un Mercedes.....diesel.....cu pele......Am inteles ca e o lege mai noua care nu mai permite masinilor tip Tico si Matiz sa fie tapsi.Mi se pare chiar ok....ca erau cam periculoase.....adica daca te trosneste unu de 100 de kg pe o bicicleta.....ai sanse sa mori in Matiz.

flmoise 16-09-10 08:50

Quote:

Originally Posted by mikafly (Post 3661383)
Corect.......si chiar daca ar incerca sa faca taxi cu ea....nu cred ca ar avea prea mare succes...ma refer financiar deoarece consuma cam mult in oras.......si nu cred ca se mai urca cineva in maisna daca pui pretul pe km la 10 ron.....
Oricum nu este o masina pretabila de taxi......e destul de scumpa....prea rapida ....prea rigida.......mai bine se preteaza un Mercedes.....diesel.....cu pele......Am inteles ca e o lege mai noua care nu mai permite masinilor tip Tico si Matiz sa fie tapsi.Mi se pare chiar ok....ca erau cam periculoase.....adica daca te trosneste unu de 100 de kg pe o bicicleta.....ai sanse sa mori in Matiz.

da poate omul se vrea un TAXI DRIVER...doar ai vazut filmul!

All times are GMT +2. The time now is 07:07.

- Copyright 2026 4Tuning