![]() |
Re: Masina mea
Quote:
|
5 Attachment(s)
Din nefericire, de cand am primit masina, n-am apucat sa fac prea multe cu ea, din cauza "crizei". Sper totusi sa-mi revin din iarna si sa ma apuc de treaba. Nissanu l-am vandut si Citroenu... ala ramane practic pentru Bucuresti.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
O poza mai de Doamne ajuta. :lol:
|
Intrebare de blonda ca tot am vazut EVO-ul ala.
Am vazut un TAXI evo10. Vi se pare normal asa ceva? Cum sa faci un EVO taxi. Un logan, un matiz, astea masini de taxi...Strica masinile alea degeaba :oops: |
Express daca l`ai vazut in tulcea, nu e evo taxiul.. e un mitsu lancer 'normal', diesel :-)
|
Era EVO10, nu lancerul ala care a fost lovit.
|
n-ai vazut bine
|
Ok :)
|
Quote:
but it's lancer allright! |
1 Attachment(s)
.....
|
Quote:
|
La categoria taxiuri mai deosebite putem incadra Mercedes E 200(parca,nu ma pricep la mercedes-uri)care are pe portiere armani ,versace etc... :lol:
|
Quote:
Oricum nu este o masina pretabila de taxi......e destul de scumpa....prea rapida ....prea rigida.......mai bine se preteaza un Mercedes.....diesel.....cu pele......Am inteles ca e o lege mai noua care nu mai permite masinilor tip Tico si Matiz sa fie tapsi.Mi se pare chiar ok....ca erau cam periculoase.....adica daca te trosneste unu de 100 de kg pe o bicicleta.....ai sanse sa mori in Matiz. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:07. |
- Copyright 2026 4Tuning