![]() |
Re: E30 - DGH Fra///M
Toba din Anonymous cu unu din subaru alea negre.. care a luat si premiul 1 la grupa lui... a vrut sa se dea.. apoi au zis aia acolo k nu mai au aprobare k iau gardurile si jandarmii a inceput sa intre lumea pe pista si nu s-a putut.... oricum era clar rezultatul .. dar toba voia sa-i faca pe plac lui DGH k sincer a fost aiurea.. a vnt pana acolo si s-a dat singur o data pe pista...
cu toba te vezi oricum cand vrei in buc nenea DGH felicitari pt masina :D cred k cea mai tare din romania la ora actuala omu cu cheia de bujii ;))) |
1 Attachment(s)
:) uite ce numar are ursu asta.
ca sa se vada clar before and after. |
DA aici era doar inceputu (bun si soferu` care era la volan);)
|
De sofer ca e bun iti dai seama cand vezi cum e ursu acum. numai cei prea impatimiti si insetati de putere fac ce a facut el. bravo tie dgh.
Te-am mai felicitat de-a lungul topic-ului dar te mai felicit :) ! p.s. pune si tu p cineva sa te mai filmeze cand iti mai vine s-o scoti ca vrem si noi sa mai vedem;) |
Quote:
Din cate tin eu minte, nu mai demult de 2-3 luni se spunea tot in sectiunea asta a forumului `te dai cu ce ai`, nu conteaza daca ai azot, aeroterme sau diverse filtre sport..acum brusc nu se mai da nimeni cu fasaitoarea si lumea tace malc..oare de ce? poate de frica? :rolleyes2 BRAVO NASI |
am si eu o intrebare daca se poate pt nasi ...cat timp te tine un set de cauciucuri? :D
|
deja parca este un concurs, cine pune ce-a mai tampita intrebare .
|
Quote:
|
Nu mai conteaza cat consuma,cat rezista cauciucurile sau placute sau amortizoare,etc...cum am mai spus si mai sus satisfactia e enorma
|
Respect!!!
Mi se ridica parul in cap cand o vad!!! Bravooooooooooooooooooooooooooo |
..... Am mai auzit masina... da la turati joase...!!! Te-am mai felicitat de vreo cateva ori.,..da nu pot sa ma abtin sa nu iti mai zic inca odata...Felicitariiii...Meriti tot respectu' nostru ..!!!
|
A trecut timpul intrebarilor ;))) acum a venit timpul provacarilor ;)))
|
Quote:
|
m-am dat in seara asta cu un RS4 de pe loc,se pare ca am invatat sa plec,l-am batut bine pe 400m :D
|
inca o data felicitari... si lista de victime continua :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:11. |
- Copyright 2026 4Tuning