![]() |
Re: Cafeneaua nemtenilor de pe 4Tuning
Quote:
|
sa va povestesc o faza.. tare..din punctul meu d vdr... eram miercuri pe la vreo 11 noaptea...prin maratei.. la o terasa ...si ..aud eu un sunet puternic de motor turat....nu trece mult timp..si vad cum o motocicleta cu 2 tipi ....urca panta dinspre 1 mai... cu o viteza...destul de mare... (tipi..fara casca).. si la aprox 1 minut dupa ce au trecut ei ca fulgeru... se aude..nino nino...un logan de la rutiera.. ii urmarea ! da..aceasta urmarire n`a tinut mai mult de 10 minute..pt k masina de la rutiera..s`a intors. .. Mie mi s`a parut super tare faza.. datorita vointei pe care au avut`o cei de la politie..sa`i prinda pe aia..
|
Quote:
|
Fii sigur ca daca nu i-a prins pe aia, le-a prins modelu motorului, eventual nr de inmatriculare, iar daca tipii erau din piatra neamt, cu siguranta o sa-i prinda ptr ca ... cate motoare sunt in piatra neamt ? :D
|
Quote:
iti zic eu....era baiatu` sefului politiei..... a mai facut dinastea din cate am inteles.... |
Ulciorul nu merge de multe ori la apa :) Cat crezi ca o sa-i mai mearga ?
|
Quote:
Quote:
|
Zici multe ... cat de multe ? Mai multe de ... 50 sa zicem (daca nu stiu daca sunt 50) nu sunt .. sunt usor de prins... si daca le face o poza cu radaru, poate nu stiu ei modelu, da cineva de prin politie tot tre' sa stie.. In fine ... chiar daca nu ii prinde politia, o'r sa dea ei o data cu fundu de pamant :) Sunt si bikeri profesionisti .. dar sunt si incepatori care se cred pro si ... "calca prea tare pedala" ca sa zic asa :D
|
Quote:
|
daca`i baiatu "lu shefu" iti zic eu k nu se ia nimeni d el....asta`i sigur...si chiar dac se ia... se rezolva:D
|
pilele astea... :D
|
Din pacate orasul este mult prea mic pt a face getaway-uri de genul asta cu politia
Azi scapi maine esti legat:D |
:) nu chiar ....
|
stii tu...
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:13. |
- Copyright 2026 4Tuning