![]() |
Re: FEED BACK NEGATIV DESPRE VANZATORI / CUMPARATORI
...si totusi ti-am trimis cutiile,desi ai zis ca nu sant de cuvant, le-ai primit de ceva timp ,dar...nici un cuvant...
|
-------al3xys4u
am primit de la el o macheta cu ambele oglinzi rupte; macheta nu avea oglinzile protejate in niciun fel, era de asteptat sa se intample asta. acum nu vrea sa o primeasca inapoi pentru ca "nu accepta retururi". un tepar de ultima speta, feriti-va de el. |
Minus pentru mone1.
De aproape doua saptamani ma pistoneaza cu intrebari si tentative de negociere, astazi ma pune sa fac pachet (la pretul lui, cu bonusul ales de el - cu totul altul decat cele mentionate in anunt) si sa i-l trimit si imi da mesaj ca s-a razgandit. Sugestie pentru el: daca n-ai bani de trecut strada renunta la abonamentul de net. Faci economie si ne scutesti si pe noi de prezenta ta. Sugestie pentru persoanele care l-ar putea avea drept client: solicitati plata in avans. |
Quote:
|
Pune mana pe o carte de romana (merge si una de 1-4) si onoreaza-ma cu lipsa impresiilor tale de avut.
|
----- pentru HAKU. posteaza aiurea. rezerva produsele, dar nu e interesat sa si cumpere. parerea mea.
|
intradevar, se imbulzea lumea sa iti cumpere jucariile si te-a deranjat rezervarea facuta de mine :lol:
daca rezerv un produs si cer o precizare pe pm nu sunt obligat sa il cumpar. deci negativul tau este nejustificat. |
Quote:
1. ca se imbulzea sau nu lumea sa cumpere machetele nu era treaba ta. dovada ca lumea a manifestat interes, e ca le-am dat astazi pe toate. asta asa pentru informatia ta, ca nu ma nici un motiv sa ma justific tie. 2. atunci cand rezervi o macheta, o rezervi pentru o anumita perioada, sa zicem o saptamana si nu cum ai facut tu in postare. 3. exemplu de precizare solicitata: sunt in stare buna? dar, tu, chiar nu le vedeai in poze? am pus ditamai pozele, special ca toata lumea sa le vada bine. in anunt, puteai vedea ca era specificat clar ca una din machete nu avea o oglinda. deci, nu aveam nimic de ascuns. asa ca intrebarea ta era fara sens. 4. pe viitor, sa stii si tu: in principiu, cand rezervi ceva inseamna ca iti manifesti interesul pe a cumpara acel ceva. oricum, nu vreau sa intru in polemica cu tine, pentru ca nu are rost, atata timp cat tu consideri ca ai procedat corect. |
Quote:
|
ATENTIE la userul FIAT ADRIAN
i-am trimis un colet acum doua saptamani si nu s-a deranjat sa il ridice de la posta ,asta dupa ce mi-a confirmat ca a primit hartia de la posta si ieri mi-a ajuns retur. O parte din adresa Str.Vigoniei sector 5, Bucuresti -Fiat Adrian Corneliu |
--------------------------------- ksm170, detalii mai jos :
Am stat sa ma gandesc daca sa acord acest calificativ negativ si cred ca e cazul sa o fac, dupa mai multe tranzactii facute cu ksm170 pentru care i-am dat de fiecare data ++++++++. Am rezervat 300 SL-ul de la FM prin mesaj postat pe forum, in aceeasi zi l-am sunat pe vanzator ca sa ii spun ca vreau macheta. Mi-a spus ca nu o are la el, ca tocmai a plecat din provincie (unde o are,) dar ca i-o aduce cineva luni si vorbim. Intre altele, ca detaliu, am intrebat ce probleme are macheta si am aflat ca nu are stergatoare, detaliu nementionat in anunt. Ok, ne auzim luni-marti la telefon cand ajunge macheta ca sa o vad si sa o iau. M-a sunat luni ca sa ne intalnim si i-am spus ca nu pot in acea zi si ca il sun marti. Mi-a spus ca are nevoie de bani si ca de aceea se grabeste. Marti la ora 13:30 l-am sunat de doua ori si nu mi-a raspuns pentru a-mi trimite ulterior un sms in care imi comunica sec faptul ca macheta a "plecat aseara" pentru ca avea nevoie urgenta de bani. De ce cred ca acest user merita muuulti de -------------: daca nu il sunam eu nu ii aducea nimeni macheta luni in Bucuresti, practic macheta fiind adusa pentru mine. Cat de mare poate fi nevoia da bani in fata unui cuvant dat? De ce mai facem rezervari pe forum, pentru a se vedea intentia serioasa de a cumpara? Mie mi se pare acest lucru mai serios decat a nu ambala bine o macheta sau de a nu mentiona un defect greu vizibil... |
serban, nu scria NICIUNDE in anunt ca accept sa rezerv machete, deci n-aveam nicio obligatie. restul sunt povesti
PS eu nu am dat negativ cand am stat dupa tine 2 saptamani pana sa iei Bentley-ul Solido, cand tot eu am tras de tine, ca altfel 'uitat'. astia-s oamenii, succes |
Quote:
Legat de afacerile din trecut, cand, din cauza ca eram foarte ocupat nu am putut o data sa ajung cand ai fi vrut tu, ai primit calificative pozitive de fiecare data. Nu vreau sa intru in polemici cu tine, reprezinta o pierdere de timp pe care nu o meriti. Cei care au avut ceva de inteles din postarea mea au inteles, iar raspunsul tau nu face decat sa iti aduca noi "admiratori" dupa doua saptamani! |
Ore, zile, saptamani.. Tot aia nu?
|
---------------------- bburago26
Altul care viseaza machete cu burta goala... |
| All times are GMT +2. The time now is 11:50. |
- Copyright 2026 4Tuning