![]() |
In principiu Adobe Photoshop si o colectie serioasa de poze hi-res sunt necesara ... Mai citeste pe aici, e un topic unde vei invata in principiu cum se face :)
EvLSant0S, sunt curios ce iese, sa vad daca mai lucrez si eu la a mea, ca imi e cam lene (desi oglinda aia imi tot sare in ochi ce nasoala e ...). |
:D eu sper ca dupa ce iese.. sa fi nevoit sa mai lucrezi la ea..
ti-am pregatit ceva ... mai special .. dar .. totodata .. e o operatie mai .. grea... so... dooreaza mai mult : / sry.. :( |
no prob man, take your time, imi place o provocare ;)
|
1 Attachment(s)
o nimica toata....dar merge
|
pune si tu poza originala pls
|
The Tiger - vezi ca trebuie schimbat amortizoru de pe spate de la gropi :P Glumesc evident, roata sta cash. Daca mai lucrezi la ea poate iesi chiar dragutza masina (mai sunt cateva problemutze da' nu imi place sa critic)
|
Nu va suparati pe mine dar aici se pun masini si comentarii despre concurs.
Daca vreai sa va etalati talentul o puteti face la rubrica Various Asta ca sa nu ne amestecam pe aici. Pt intrebari si alte alea aveti si Aici invatati sa faceti tuning virtual Multumesc pt intelegere. :P :) |
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
m-am intors!
|
1 Attachment(s)
AJTEPT CRITICILE!!!!!!!!! :lol:
|
cel argintiu e dragutz, asta portocaliu e nasol tare
|
nu mai baga nimeni masini? vreau sa aud critici!
|
unii nu mai \"are\" net`u acasa si e greu ca nu se poate pune poza din sala de net..
:( :( |
1 Attachment(s)
:P :roll:
Cam pe graba,modificarile sunt cam greu de observat..dar un cunoscator le observa :) |
mama ta...
bine-ti iese culoarea asta :) asta-i marele tau + :) bravo man .. si jantele-s bune :) dar.. ai grija :) e pe vine si a mea :) |
| All times are GMT +2. The time now is 03:04. |
- Copyright 2026 4Tuning