Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Dacia (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia.html)
-   -   Club Dacia (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia/2894-club-dacia.html)

kutzey47 20-06-07 02:22

Re: CLUB DACIA

am si eu 2 vibrochene de vanzare.......unu la 0(zero) si unu la a doua.......poate e cineva interesant...pretul...nu stiu......negociem...:)

kutzey47 20-06-07 02:23

scuze dak e un off topic...dar sunt nou pe aici....:D

NightDevil 20-06-07 02:24

exista bazar prietene https://forum.4tuning.ro/24-bazar-auto-piese-accesorii-consumabile-etc.html

MOUZE 20-06-07 02:25

Quote:

Originally Posted by lancerEvo (Post 957058)
visul meu de-o viata s-a prefacut in scrum.....
mai bine taci din gura si dute cu galeata!

n-o bine ma...am o vorba intre amicii mei..." PRIETENE ESTI RETARD" ???

cand ma dadeam io cu dacia turbo tu visai la cai 70 cai obositi si lesinati din 1.3-u tau pe ulei de dacie :))))

asa ca ciocu' mic si joc de glezne ;)

kutzey47 20-06-07 02:28

sorry inca o data si mersi NightDevil

B 89 WRC 20-06-07 02:30

Quote:

Originally Posted by kutzey47 (Post 957067)
am si eu 2 vibrochene de vanzare.......unu la 0(zero) si unu la a doua.......poate e cineva interesant...pretul...nu stiu......negociem...:)

vibratoare ai ?

kutzey47 20-06-07 02:35

Quote:

Originally Posted by B 89 WRC (Post 957078)
vibratoare ai ?

ai nevoie????:D :D :D

B 89 WRC 20-06-07 02:37

cumpar orice

lancerEvo 20-06-07 02:40

Quote:

Originally Posted by cristigeo69 (Post 957072)
n-o bine ma...am o vorba intre amicii mei..." PRIETENE ESTI RETARD" ???

cand ma dadeam io cu dacia turbo tu visai la cai 70 cai obositi si lesinati din 1.3-u tau pe ulei de dacie :))))

asa ca ciocu' mic si joc de glezne ;)

pot sa te ating??? creede-ma ca am trecut peste faza cu intors masina cu frana de mana in spatele blocului...si de dat spanuri in centru, daca tot te lauzi ca esti dacia rally team hai la curse si arata acolo ce poti, ca de acasa din fotoliu toti is zmei!!! si la curse nu ma refer la liniutze si alte copilarii in parcare la metro!
asa ca dute bate-ti coasa si spala-ti vana si lasa-ma pe mine in pace sa mor dracu de ciuda ca nu pot fii dacia rally team!

MOUZE 20-06-07 02:44

Quote:

Originally Posted by lancerEvo (Post 957096)
pot sa te ating??? creede-ma ca am trecut peste faza cu intors masina cu frana de mana in spatele blocului...si de dat spanuri in centru, daca tot te lauzi ca esti dacia rally team hai la curse si arata acolo ce poti, ca de acasa din fotoliu toti is zmei!!! si la curse nu ma refer la liniutze si alte copilarii in parcare la metro!
asa ca dute bate-ti coasa si spala-ti vana si lasa-ma pe mine in pace sa mor dracu de ciuda ca nu pot fii dacia rally team!

frate ai trait degeaba daca nu ai tras o cursa pe magheru...la fitze asa cu o dacie "racita RAU" ;)

ma bag la somn...cu tine ma cert pana dimineatza degeaba
tot pe a ta o tii "ca surda pe mormant" (o vorba din batrani)...

lancerEvo 20-06-07 02:47

eu stiu, nu ti-am mai zis o data ca mor de ciuda pt ca nu pot fi ca voi!

B 89 WRC 20-06-07 02:51

Quote:

Originally Posted by lancerEvo (Post 957105)
eu stiu, nu ti-am mai zis o data ca mor de ciuda pt ca nu pot fi ca voi!

hai am inteles te-ai luat cu mine te-ai luat cu ma men acum te iei cu soarecu tu esti cumva obsedat incearca sa te potolesti sau esti chiar terminat incearca sa pui punct vb serios

Claudia 20-06-07 02:53

Quote:

Originally Posted by lancerEvo (Post 957096)

Asta imi suna a munca a campului! Noi, astia din Bucuresti nu prea le avem cu sapa... Banuiesc ca erau niste expresii de pe la voi...
Cat despre baiatul cu dacia turbo te asigur ca a participat la curse... de fapt se observa la profil...dar n-am ce sa cer de la unii.
Whatever! hai, incheiati offtopicul....

lancerEvo 20-06-07 02:59

coasa ca coasa, da vana???
in fine bafata in continuare si la cat mai multe "curse"! imi pare rau ca v-am deranjat!

B 89 WRC 20-06-07 02:59

eu zic sa se inchida 4 tuning

All times are GMT +2. The time now is 02:08.

- Copyright 2026 4Tuning