Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   DACIA 1300 ORIGINAL RETRO, cu mici imbunatatiri (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/28457-dacia-1300-original-retro-mici-imbunatatiri.html)

flocea_ro_ab 25-09-08 12:00

Re: DACIA 1300 ORIGINAL RETRO, cu mici imbunatatiri

ce sa lamureasca ? aia chiar nu or mai vazut cum iasa gazele din motor ?
pff e ca si cum scoti furtun cand ii gata motoru :))

RobertRFG 25-09-08 12:34

Quote:

Originally Posted by flocea_ro_ab (Post 1775090)
ce sa lamureasca ? aia chiar nu or mai vazut cum iasa gazele din motor ?
pff e ca si cum scoti furtun cand ii gata motoru :))

stai linistit ca sunt destule persoane care stiu mai multe lucruri decat multi de pe aici....acum fara suparare dar asa este....;)

flocea_ro_ab 25-09-08 12:38

sunt sigur de asta

BTL-gordini 25-09-08 12:48

1 Attachment(s)
In primul rand vreau sa-i multumesc lui Robert pt detaliile date cu referire la ce vroiau colegii de pa Dacia Club si o sa-mi fac un cont acolo ca sa pot disc.cu ei cat pot de rapis
Muttley o sa disc cu ei,nu imi place sa las lumea sa astepte,ms oricum.In leg.cu evacuarea din culbutori dupa cum se vede si in foto iasa prin acea evacuarea(toba inox de la un avion cu motor in 2 timpi) si la capat am pus un fitru de aer;la masinile americane vechi e axact acelasi lucru ca la mine doar ca iasa direct in filtrul cel mare rotund pe unde trage si aer totodata,doar ca la mine e impartita treba in doua.
Nici acea evacuare care o vedeti la gordini,nu stiu exact daca e goala sau are ceva filtre in ea ,dar face c-am acelasi lucru.

flocea_ro_ab 25-09-08 12:51

btl, ti-ai pune pe prabriz un stiker cu Dacia Motorsport ?

Muttley 25-09-08 12:57

Quote:

Originally Posted by BTL-gordini (Post 1775175)
Muttley o sa disc cu ei,nu imi place sa las lumea sa astepte,ms oricum.

Ai inteles opusul, da' nu mai conteaza :))
Esti prea inocent si binevoitor.

Tip: daca-ti faci cont acolo, incearca sa acorzi ceva mai multa (de fapt MULT mai multa) atentie modului in care-ti concepi postarile. Ca sa fiu mai clar - te exprimi groaznic. Incearca sa remediezi.

Bafta!

LUCI BV 89 WRC 25-09-08 13:51

Quote:

Originally Posted by Muttley (Post 1775192)
Ai inteles opusul, da' nu mai conteaza :))
Esti prea inocent si binevoitor.

Tip: daca-ti faci cont acolo, incearca sa acorzi ceva mai multa (de fapt MULT mai multa) atentie modului in care-ti concepi postarile. Ca sa fiu mai clar - te exprimi groaznic. Incearca sa remediezi.

Bafta!

TU ESTI DUMNEZEU TUTUROR :clap:

BTL-gordini 25-09-08 14:41

Punem Florine pe masina DMS-ul ,stai linistit nu incape indoiala.:D
Eu zic sa lasam cautarile nodului in papura:idea: si sa vedem de masini si totodata sa-i ajutam pe cei care sau interesat de partea cu evacuarea la culbutorii.Nu imi place sa fac versuri si vb.coerent exact cum as vb cu cineva de fata; se poate sa nu ma fi facut inteles dar nu prea cred,oricum facem sa fie bine.
Nu stiu Muttley ce te-a deranjat de ai aluat aceea atitudine cu referire la exprimarea groaznica:???:,mai citeste odata.Ms Lucica de ajutor;)

CED 25-09-08 14:57

Quote:

Originally Posted by BTL-gordini (Post 1775379)

Nu stiu Muttley ce te-a deranjat de ai aluat aceea atitudine cu referire la exprimarea groaznica:???:,mai citeste odata.

toata problema e ca din atita entuziasm te grabesti si citeodata nu se intelege ce vrei sa zici

CED 25-09-08 14:58

nu te supara pe mine - eu te cunosc si reusesc sa imi dau seama ce zici - niste virgule ar fi suficiente :D :D :D

PH 33 RNR 25-09-08 15:07

am si eu o intrebare care daca nu o poti raspunde pe forum te rog sa imi trimiti PM...cum faci de ai apa verde si curata in borcanul de antigel?sau e verde borcanul si nu se vede...?ca la nm apa e ruginita maronie...

BTL-gordini 25-09-08 17:47

Pai instalatia e f.f.curata,nu vb.prostii deloc.Chiar daca bagi antigel curat in borcan si instalatia e murdara, la fel se va face si in borcan.Scoate antigelul din motor,pune apa cu presiune prin instalatie si apoi sufla cu un furtun de aer de la un compresor.
ideal era sa il speli cu ceva solutie ,inante se gasea un praf exact cum e soda caustica si il punei prin instalatie firbinte si apoi clateai cu apa.sper sa poti rezolva ceva

EVenelinno 25-09-08 17:52

instalatie curata ca lacrima la fel ca si motorul :D

Logan4ever 25-09-08 18:05

frumoasa si ingrijita, bravo!

PH 33 RNR 25-09-08 18:29

Quote:

Originally Posted by BTL-gordini (Post 1775873)
Pai instalatia e f.f.curata,nu vb.prostii deloc.Chiar daca bagi antigel curat in borcan si instalatia e murdara, la fel se va face si in borcan.Scoate antigelul din motor,pune apa cu presiune prin instalatie si apoi sufla cu un furtun de aer de la un compresor.
ideal era sa il speli cu ceva solutie ,inante se gasea un praf exact cum e soda caustica si il punei prin instalatie firbinte si apoi clateai cu apa.sper sa poti rezolva ceva

pai pe unde trece apa e din fier deci va fi curata maxim o zi...

All times are GMT +2. The time now is 20:32.

- Copyright 2026 4Tuning