![]() |
Re: Masina mea...
Ar fi bun de compresor la frigider
|
Quote:
|
Quote:
|
Vreau sa vin si eu sa vad cum merge cu unflatul rotilor. Poate te mananca in CURtea din spate sa nu ma iei, ca te alerg sa te injur dup aia.
Astept veste cu ora la care deschizi shopul si cu primii clienti. |
Fratilor sunteti tot inafara topic-ului...La Acest topic "Masina mea" credeam ca vedem pareri si poze cu masinile personale.....ci nu povesti cu vulcanizari si vanzari de una alta...Nu sunt eu modelator sa zic chestia asta si sper ca nu e cu deranj din partea mea si sa nu va suparati pe mine dar eu asa o vad..Hai sa zicem si bancuri si e totul gata....
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: |
Quote:
|
Quote:
Anyway, din pacate am amanat deschiderea vulcanizarii pana pe 5 septembrie. Inaugurarea - sper sa fie maxim dupa o saptamana dupa 5 septembrie. Sper sa o deschid la timp pentru evenimentul Cisnadioara. Nu as vrea sa ma duc cu rotile ne-umflate corespunzator. |
”evenimentul Cisnadioara”!? :D
|
pana pe 5 septembrie imbatranesc.... dar deh, si "superstarurile" isi iau vacanta din cand in cand. Imi pare rau ca nu ti am vazut rotile "unflate" pe masina.....
@Bughillas daca ai citi tot ce se scrie , ai observa totusi ca numai tu erai cel care era offline. Eventul "cisnadioara" probabil o sa fie anuntat la timpul potrivit. |
Quote:
|
Quote:
despre ce e vb? un mic vtm pe cisnadioara? |
exact, VTM.
Prietene, un pariu atunci?:) |
da ma...cum ziceti voi......Eu sunt offtopic...Am mai zis:La "Masina mea" unii vorbesc de vulcanizari..."deschideri"inaugurari" si alea alea.....
Bartolomeus sa-ti ajute Dumnezeu sa ai cei mai multi clienti la "Vulcanizarea" ta. >sa fiu si eu on sau off topic:D< |
Unii sunt chiar jalnici frate Bartolomeu!:shock:
|
Quote:
ajunge undeva la 300 fara sa iti faca expozie rotile? sunt curios cum se comporta pe viraje gumele tale, ale mele au 150 si daca nu sunt atent, incep sa danseze... P.S. felicitari pentru achizitie, o adevarata bestie ... |
| All times are GMT +2. The time now is 04:51. |
- Copyright 2026 4Tuning