![]() |
Re: CNCA @ Resita 28.04.2013
Quote:
Cat despre semnatura mea , eu am intrebat intr-un mod elegant de fiecare data si daca am avut ceva de spus am spus ( ca in cazul de fata ) .... Oricand si oricum poti pune intrebari indiferent de anii pe care ii avem , pentru ca eu consider ca avem in permanenta de invatat .... Dar fa-o intr-un mod elegant si ai de castigat !!!! |
Tu esti slobod la gura si eu stau prost cu nervii, de aia ajunge unde ajungem....:D
|
Cine-i stresatul de viata dintre noi doi ???
|
Quote:
|
Quote:
Asteptam sa treaca si ziua asta sa mergem la munca si apoi sa intram in garaj sa continuam munca la dduba :) |
Nu ma intereseaza cati bani a bagat X si Y in masina lui, la fel cum pe X si Y nu-l intereseaza decat ori trec pe zi la peco.... Si cu siguranta asta nu ne face superior pe niciunul din noi, dar aici se par ca asa e. Salut !
|
Quote:
|
Quote:
Ps.Ludo sa aveti grija sa nu faceti toxiinfectie alimentara,cica pun astia tot felul de substante dubioase in carbunii pt gratar. |
Quote:
|
Certuri peste certuri la topicul CNCA Resita :))))
|
Toate discutiile offtopic se vor muta maine la locul lor special. Sedeti blanzi, e a doua zi de Paste :)
|
De la oua Bigule:lalala::lalala::lalala:
|
eu zic sa nu mai uzati tastele :))) las sa fie cum vrea el....noi bagam banii in car audio ....el are 745 i si trece de 4 ori pe zi pe la benzinarie:))fiecare cu pasiunea lui....
|
Re: Ganduri si trairi din audiomobilia romaneasca
O doamne ca dupa fiecare etapa trebuie sa se trezeasca cate unul.....exact asa sa intamplat si anul trecut cand veneam de la o etapa poc iesea unul ca ciuperca dupa ploaie:))...in fine bafta baieti cu sistemele si sa ne vd cu bine la urmatoarele etape
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:07. |
- Copyright 2026 4Tuning